Y. Hasegawa: „Honda” pasiekė padorų lygį

0
lygį

„Honda” vadovas Yusuke Hesegawa džiaugėsi dėl „McLaren” pasirodymo Brazilijoje ir tiki, kad variklių gamintojas toliau juda į teisingą pusę.

„McLaren” ir „Honda” ruošiasi paskutinėms lenktynėms kartu, kadangi nuo kito sezono „McLaren” bendradarbiaus su „Renault”, o „Honda” su „Toro Rosso”.

Reklama

Nors abi pusės netrukus išsiskirs, Yusuke Hasegawa jaučiasi pozityviai ir galvoja, kad „Honda” pamažu išsprendžia savo problemas, kurios kamavo tris sezonus.

„Nuo Monzos mūsų paketas ir variklio efektyvumas pasiekė padorų lygį”, – sakė japonų variklių gamintojo vadovas.

„Mes galime padidinti variklio našumą, kurį matėme Brazilijoje, o tai nuteikia optimistiškai. Tai mums buvo geros lenktynės. Fernando turėjo keletą neblogų kovų su savo priešininkais trasoje.”

„Žiūrint į mūsų paketą, tai ir buvo vieta, kuri mums priklauso, būtent ten kur finišavo Fernando. Mes esame greitesni už „Williams” ir labai panašaus lygio su „Force India”. Tačiau mūsų našumas pasireiškia priklausomai nuo trasos charakteristikų.”

„Šiek tiek nuvylė, kad Alonso negalėjo aplenkti Massos ir užimti dar aukštesnės pozicijos. Kalbant apie variklio galią, mes vis dar esame už kitų variklių gamintojų. Mažiname atsilikimą, tačiau dar turime padirbėti.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia