F-1 live

Jeigu Jums įdomu stebėti realiu laiku vykstančias sesijas, bei analizuoti ratų įveikimo laikus, sektoris ir kitą svarbią tikslinę informaciją, siūlome pasinaudoti šiomis nuorodomis, kad galėtumėte pasiekti jums svarbią ir aktualią informaciją.

Formula1.com Live-Timing

Oficialus Formulės 1 tinklalapis siūlo nemokamai stebėti kiekvieno piloto ratų įveikimo laikus, geriausią nuvažiuotą ratą, gyvus komentarus, bei sektorių laikus, tačiau nemokamoje versijoje sektorių laikai vaizduojami spalvomis. Nuo 2017 metų norėdami žiūrėti Live-Timing, privalote užsiregistruoti Formuila1.com svetainėje. Taip pat susimokėję prenumeratą, galite gauti išskirtinį turinį, kur galėsite matyti daug daugiau informacijos.

Formula1.com oficialus Live-Timing

Live-Timing alternatyva #1

Tai yra visų sesijų rezultatai pateikiami realiu laiku (F1 live timing). Jeigu nematote Live-Timing, autorizuokitės su vienu iš galimų pateiktų socialinių tiklų, pavyzdžiui: Facebook, Twitter, Instagram ir kitais. Prisijungę perkraukite langą (jeigu neatsiranda informacija su pilotais) ir gausite išsamią informaciją apie kiekvieną pilotą, sektorių įveikimo laiką, atsilikimą nuo pasirinkto piloto, maksimalų greitį, dabartinį greitį, žemėlapį su kiekvieno piloto pozicija trasoje ir dar daug kitos informacijos. Beje šiame puslapyje galima žiūrėti ir buvusių sesijų simuliacijas.

Formulės 1 Live-Timing alternatyva #1

Live-Timing alternatyva #2

Pagrindinę Live-Timing informaciją galite stebėti naudodami šią paslaugą, ji savo turiniu yra labai panaši į oficialų Formulės 1 Live-Timing, tačiau nereikalauja registracijos.

Formulės 1 Live-Timing alternatyva #2

Jeigu turite pasiūlymų, kur galima stebėti rezultatus gyvai, mielai lauksime Jūsų pasidalinimų nuorodomis komentaruose!

6 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia