Apie mus

Sveiki, mieli mūsų sveitainės lankytojai, tai puslapis apie mus ir norime papasakoti kas mes ir kodėl mes.

Kodėl susikūrėme?

Kaip turbūt visi esate pastebėję, informacijos apie Formulę 1 lietuvių kalba sklaida ir įvairovė yra gana ribota. Jau keletą metų šią nišą bandė užpildyti tik viena lietuviška svetainė, todėl mes, keturių F1 entuziastų – Praeivis, evbi, STFU ir Mykolas (Italas) – komanda, nutarėme pasinaudoti konkurencijos bei informacijos vakuumu ir sudaryti F1 gerbėjams galimybę lietuviškas naujienas apie šį sportą sužinoti iš alternatyvaus informacijos šaltinio.

Kaip žinia, konkurencija padeda augti ir tobulėti, todėl tikimės, kad ji bus sąžininga bei garbinga, o mūsų puslapio atsiradimas prisidės prie kokybinių pokyčių tiek F1 naujienų nušvietime, tiek apskritai prie šio sporto populiarinimo Lietuvoje.

Kada susikūrėme?

Idėja sukurti šią svetainę kilo 2016 m. kovo mėnesio pabaigoje, o ją realizavome jau tų pačių metų balandžio pradžioje. Taigi, skaitytojai su mūsų puslapiu susipažinti galėjo nuo antrojo sezono etapo Bahreine.

Kadangi puslapis žengia tik pirmuosius žingsnius ir negeneruoja jokių pajamų nei iš reklamos, nei iš kitų šaltinių, todėl, bent pradžioje, tikimės didesnės tolerancijos galimoms klaidoms, netikslumams, naujienų stokai ar jų vėlavimui. Juolab, kad, kaip supratote, kol kas gyvuojame tik šio projekto sumanytojų ir vėliau prisijungusių jo bendradarbių savanoriško neatlygintino darbo dėka. Nepaisant to, pagal galimybes stengsimės Jums pateikti pačias svarbiausias, įdomiausias ir aktualiausias naujienas.

Gali prisidėti kiekvienas

Prie mūsų augimo ir tobulėjimo galite kiekvienas prisidėti aktyviai komentuodami po naujienomis, diskutuodami diskusijų forume, teikdami savo pastabas ir pasiūlymus. Pagal galimybes pasistengsime į tai atsižvelgti.

Ačiū, kad lankotės ir tikimės, kad apsilankymas mūsų svetainėje Jums suteiks teigiamų emocijų, padės sužinoti aktualią informaciją apie mūsų visų mėgiamą sportą bei taps neatsiejama Jūsų kasdienybės dalimi.

Pagarbiai,
F1news.lt komanda

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia