Oficialu: nuo 2018 m. „Toro Rosso” naudos „Honda” variklius

0
nelenktyniaus

„Toro Rosso” komanda pranešė, kad komanda nuo 2018 metų naudos „Honda” variklius. Tuo pat metu buvo paskelbta, kad „McLaren” nutraukia partnerystę su japonais.

Praėjusį sezoną „Toro Rosso” naudojo vienų metų senumo „Ferrari” variklius, o šiemet ir vėl sugrįžo prie „Renault”. Tačiau ši partnerystė baigsis šio sezono pabaigoje.

Reklama

Franzas Tostas: „Visi komandoje laukia, kada galėsime pradėti dirbti su „Honda”. Tai puikus iššūkis ir manau, kad abi pusės galės įgauti naudos iš šio susitarimo ir darbo kartu. „Honda” turi ilgą istoriją Formulėje 1, pradžia buvo dar 1964 metais, kai į sportą žengė su savo komanda ir kaip variklių gamintojas iškovojo 5 lenktynininkų čempionų titulus ir 6 konstruktorių titulus. Tokia istorija, kartu su visišku pasitikėjimų jų galimybėmis, verčia mane manyti, kad ateityje mes busime sėkmingi.”

Takahiro Hachigo: „Toro Rosso” yra patyrusi komanda su jaunatviška energija ir istorija, kuri kuria ateities žvaigždes. Visa „Honda” laukia, kada galės pradėti darbą su „Toro Rosso” ir mes esame labai sujaudinti šios partnerystės. Tai naujas etapas mūsų Formulės 1 kelionėje. Norėčiau išreikšti dėkingumą Liberty Media ir FIA už jų bendradarbiavimą įgyvendinant šią partnerystę. „Honda” ir „Toro Rosso” dirbs kaip viena komanda siekdami pažangos ir sėkmingos ateities. Mes vertiname savo gerbėjų paramą pradedant šį naują iššūkį.”

Bus papildyta.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia