„Pašėlęs Maxas“ po lenktynių apstumdė E. Oconą

1

Įpykęs Maxas Verstappenas dėl incidento su Estebanu Oconu, pastarąjį apstumdė kambaryje, kur visi lenktynininkai turi pasisverti.

Brazilijos GP savaitgalis neįprastai stipriai susijęs su svarstyklėmis. Šeštadienį kvalifikacijos metu svarstykles sulaužė Sebastianas Vettelis, o sekmadienį po lenktynių ant svarstyklių vyko kova tarp dviejų jaunuolių.

Reklama

M. Verstappenas važiavo lyderio pozicijoje, tačiau ratu lenkiamas E. Oconas sukėlė avariją, kuri lėmė, kad olandas apsisuko trasoje ir prarado pirmą vietą.

Šis incidentas Lewisui Hamiltonui leido nugvelbti pergalę ir užtikrinti savo komandai penktą iš eilės konstruktorių taurės titulą.

„Lenktynėse mes padarėme viską teisingai. Bet tas idiotas mane išmušė, nors buvo lenkiamas ratu“, – sakė M. Verstappenas.

Tačiau dar prieš interviu išlipus iš bolido, M. Verstappenas kelis kartus apstumdė E. Oconą, kuris ieškojo žmonių, kurie nutrauktų šį išpuolį, kad jis neišsiplėtotų į rimtesnę kovą.

Neilgai trukus teisėjai iškvietė porą pasirodyti ir pasiaiškinti situaciją, nes veikiausiai buvo pažeistas 12.1.1 straipsnis, kuriame kalbama konkurenciją ir viso moto sporto veidą.

Reklama

1 komentaras

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia