2020 m. įvyks pirmasis Vietnamo GP

0

Šiandien buvo oficialiai pristatyti planai 2020 m. Vietname surengti Formulės 1 lenktynes.

Lenktynės balandžio mėnesį vyks Hanojaus mieste šalies šiaurėje. Tai bus 4 etapas Azijoje – šiuo metu lenktynės vyksta Singapūre, Kinijoje ir Japonijoje. Šio GP paskelbimas tapo pirmąja nauja trasa su naujais Formulės 1 valdytojais „Liberty Media”. Kaip teigia kompanijos atstovai, tai yra tik vienas iš žingsnių kaip Formulę 1 padaryti populiaresne visame pasaulyje.

Reklama

Naujosios lenktynės vyks miesto trasoje ir taps ketvirta tokio tipo trasa po Monako, Singapūro ir Azerbaidžiano. 5,5 km ilgio trasa turės 22 posūkius, kai kurios zonos pasiskolintos iš kitų trasų – 1 ir 2 posūkiai labai panašūs į Niurburgringo trasos posūkius, 12-15 posūkiai nusižiūrėti nuo žymiojo Monako, 16-19 – nuo Sudzukos greitų posūkių.

Trasa turės 3 ilgas tiesiąsias, iš kurių ilgiausia bus 1,5 km ilgio.

@Formula1.com

Mes esame laimingi paskelbę, kad hanojus rengs formulės 1 lenktynes. nuo pat 2017 metų mes siekiame populiarinti formulę 1 visame pasaulyje ir šis žingsnis prie to prisidės.

Chase Carey, „liberty media” vadovas

Šia proga Formulė 1 paskelbė konkursą laimėti 2 bilietus į 2020 m. Vietnamo GP – konkurso anketą rasite šioje nuorodoje.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia