S. Vandoorne: bolidas buvo panašus į ralio mašiną

0
du bolidus

Stoffelis Vandoorne teigia, kad bolidas buvo pažeistas pirminėje lenktynių stadijoje Abu Dabyje ir jis turėjo vairuoti lyg su ralio automobiliu.

Belgo komandos draugas Fernando Alonso finišo liniją kirto devintoje vietoje ir iškovojo keletą taškų „McLaren” komandai, kuriai tai buvo paskutinės lenktynės su „Honda”.

Reklama

Stoffelis Vandoorne starto metu prarado keletą pozicijų ir finišo liniją pasiekė 12 vietoje.

„Startas buvo labai sudėtingas, manau, kad mano bolide buvo kažkas pažeista, kažkas su juo buvo negerai jau nuo pat pradžių. Jaučiausi lyg vairuočiau ralio automobilį.”

„Apsilankiau aptarnavimo zonoje labai anksti, kad pasikeisčiau padangas ir įvertintume žalą, tačiau po sustojimo, kurį laiką, man vistiek nebuvo lengva. Pamažu tempas pagerėjo, tačiau jis nebuvo net arti to, ką galėčiau pavadinti geru.”

Lenktynininkas spėliojo, kad bolidas greičiausiai turėjo pažeistą difuzorių, kadangi jo valdymas buvo labai sudėtingas.

„Neturėjau visiškai jokio sukibimo, slidinėjau visur ir jaučiau, kad turiu didelę problemą. Patikrinsime duomenis ir išaiškinsime kas nutiko.”

„Manau, kad daugiau ar mažiau pasiekėme maksimalų rezultatą su tuo ką šiandien turėjome. Pamatyti finišo vėliavą ir išlaikyti kelis bolidus už savęs pabaigoje – viską ką geriausio šiandien galėjome padaryti.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia