„Red Bull” nori suburti komandą aplink Maxą Verstappeną

0
Max Verstappen
@RedBull

„Red Bull” vadovas Christianas Horneris sako, kad jis norėtų, jog Maxas Verstappenas ekipoje pasiliktų ilgiau, o komanda būtų suburta aplink jį.

Abu „Red Bull” lenktynininkai Maxas Verstappenas ir Danielis Ricciardo yra minimi tarp kandidatų užimti „Mercedes” arba „Ferrari” vietas.

Reklama

Tačiau Christianas Horneris nujaučia, kad Maxas Verstappenas būtų Lewiso Hamiltono arba Sebastiano Vettelio šėšėlyje, kadangi jie turi ilgalaikius įsipareigojimus savo komandose.

„Manau, kad jis turėtų įžvelgti komandos stiprybes. Jis čia  jaučiasi patogiai. Jis yra jauniausias lenktynių nugalėtojas, jauniausias du kart nugalėtojas, jauniausias taškus iškovojęs lenktynininkas.”

„Pakankamai aišku, kad Lewisas liks su „Mercedes”, o Sebastianas Vettelis ir „Ferrari” pasirašė trijų metų sutartį.”

„Todėl pats akivaizdžiausias dalykas, būtų lipdyti komandą aplink tave [Maxą Verstappeną]. Tačiau mūsų tikslas yra jam suteikti konkurencingą bolidą.”

Christianas Horneris, kad olandas turėtų būti arčiau trečiosios vietos lenktynininkų įskaitoje, tačiau virtinė nesėkmių leido jam nukristi iki šeštosios pozicijos.

„Patirtys, kurias jis patyrė tik dar labiau sutvirtins jo pečius, o tai leidžia pasidžiaugti geromis dienomis, kokia buvo Malaizijoje. Po tokių sunkių dienų kaip Singapūras ar namų lenktynės Belgijoje, Malaizija buvo atgaiva.”

„Šiais metais buvo labai daug puikių lenktynių, kur jis galėjo pasiekti aukštų rezultatų. Jis turėjo keturis mechaninius gedimus ir visi buvo susiję su varikliu.”

„Jeigu paskaičiuotume kiek taškų buvo iššvaistyta, šiuo metu jis būtų arti trečios vietos čempionate.”

Christianas Horneris džiaugėsi tuo, kaip Maxas Verstappenas tvarkėsi sunkiausiu sezono periodu.

„Jis nusipelnė pagarbos, būdamas toks jaunas jis neleidžia nusivylimui veržtis per kraštus, vietoje to lieka nuleidęs galvą ir nepraranda kontrolės.”

„Visada sakiau, kai viskas jam klostosi gerai, jis pasieks kažką didelio. Būtent taip nutiko Malaizijoje. Jis nuvažiavo nuostabias lenktynes, be jokių problemų. Tai labai stulbina, nes jis dar tik dvidešimties metų.”

„Pažiūrėkite kiek žmonių jį stebi F1. Jis vienas iš labiausiai, jeigu ne pats populiariausias F1 lenktynininkas. Jis tobulėja visose srityse. Jis turi labai mažai patirties automobilių sporte, todėl kiekvieną savaitgalį jis mokosi ir stiprėja.”

„Nėra trumpesnio kelio į patirtį. Jis jau arti to, kad užbaigtų savo trečią sezoną, o lygis kuriame jis varžosi yra fenomenalus. Labai įdomu sužinoti, kokia jo laukia ateitis.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia