„Ferrari” ir „Mercedes” kovoja dėl M. Verstappeno – siūlo €23 mln. kontraktą

8
Max Verstappen

„Ferrari” ir „Mercedes” pradėjo rodyti susidomėjimą Maxu Verstappenu, po to kai olandas nugalėjo Malaizijos lenktynėse, skelbia britų žiniasklaida.

Maxo Versatppeno sezono pradžia buvo gana sudėtinga, kai turėjo pasitraukti iš septynių lenktynių nepasiekus finišo linijos. Tačiau debesys prasisklaidė Malaizijoje, kai 20-ojo gimtadienio proga pasidovanojo sau pergalę.

Reklama

Pranešama, kad ši pergalė paskatino „Ferrari” ir „Mercedes” padidinti susidomėjimą olandu ir norima jį padaryti vienu turtingiausiu lenktynininku sporto istorijoje. Komandos jam siūlo €23 mln. (20 mln. svarų sterlingų) dydžio kontraktą per metus.

Dabartinis Maxo Versatppeno kontraktas su „Red Bull” baigs galioti 2018 metų sezono pabaigoje, tuo pačiu metu kontraktai baigsis Valtteri Bottui iš „Mercedes” ir Kimi Raikkonenui iš „Ferrari”.

Lewiso Hamiltono kontraktas taip pat baigs galioti 2019 metais, tačiau tikimasi, kad britas netrukus pratęs sutartį su „Mercedes”.

Manoma, kad derybose pranašumų turės „Mercedes”, nes Maxo tėtis yra labai artimas draugas Toto Wolffui.

„Red Bull” komandos bosas Christianas Horneris pripažino, kad komanda turi įtikinti Maxą Verstappeną, jog šiam nereikia pereiti į kitą ekipą, kad patenkintų savo titulų ambicijas.

„Turime Maxui įrodyti keletą dalykų, kad mes vis dar esame geriausia komanda jam. Mes padarėme didžiulį lūžį jo karjeroje, o jis iškovojo pirmąją pergalę lenktyniaudamas su mumis pirmą kartą, o dabar ir vėl iškovojo puikią pergalę”, – sakė Christianas Horneris Standard leidiniui.

Manoma, kad šiuo metu Maxo Verstappeno sutartis su „Red Bull” verta €5.6 mln. (5 mln. svarų sterlingų) per metus.

Reklama

8 Komentarai (-ų)

    • Spėčiau, kad bus Mercedes, dėl to, kad Josas ir Toto bičiuliai. Nebent Ferrari pasiūlys daugiau pinigų 😀

    • Manau, priklausys ir nuo jaunuolio norų – kas nenorėtų būti „Ferrari” šeimoje? 🙂

    • Nenoriu, kad toks talentas vaziuotu uz Ferrari.
      Butu ne kas 🙁
      O siaip idomiai..Jos’as Toto draugas…matai kaip..cia viskas artima 🙂
      O RBR tai tikrai jau ant nostalgiju lipa…tipo jie jam padejo prasimusti..va ziurek ir Kviata pramete del jo…bet manau cia gulbes giesme
      Ne RBR tai kiti butu jie paeme…jie patys ji griebe kaip skania ka tik iskepta bandele zinodami jo potenciala matyt…
      Tai Hornerio snekos atrodo, kaip to bachuro is pragaro gundancios kalbos…neziurint jokiu faktu ir aplinkybiu

    • „Nenoriu, kad toks talentas vaziuotu uz Ferrari.
      Butu ne kas 🙁”
      Na čia tai jau leidiesi į asmeniškumus, atrodo, kad Ferrari būtų talentų žlugdymo mašina ir visi kurie jiems atstovavo susikniso savo karjerą negrįžtamai, kaip koks Kartikiyanas 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia