M. Ericssonas balansuoja ant ribos: į švedo vietą kėsinasi A. Giovinazzi

0
marcusas ericssonas sauber

Italijoje sklinda gandai, kad Antonio Giovinazzi yra labai arti to, kad būtų paskelbtas Kimi Raikkoneno komandos draugu, o Marcusas Ericssonas liktų be komandos.

„Ferrari“ komandos globotinis Antonio Giovinazzi šiais metais yra trečiasis „Sauber“ komandos lenktynininkas. Jis yra dalyvavęs keliose laisvosiose treniruotėse ir bandymuose, o šį savaitgalį Rusijoje pakeis M. Ericssonas rytinėje penktadienio treniruotėje.

Reklama

Spaudoje manoma, kad „Ferrari“ turėdami teisę pasiūlyti savo kandidatą užimti vieną poziciją, į ją stumia A. Giovinazzi. Šiuo metu „Ferrari“ komanda į „Sauber“ bolidą yra pasodinusį Charles Leclercą, kuris kitą sezoną lenktyniaus „Ferrari“ ekipoje.

K. Raikkonenui persikėlus į „Sauber“ buvo galvojama, kad italui lenktyniauti Formulėje 1 ir vėl nepavyks. M. Ericssono rėmėjai tikisi pasinaudoti savo, kaip akcininkų galiomis ir užtikrinti, kad švedas liktų komandoje, kadangi K. Raikkonenas kainavo pakankamai brangiai.

Tačiau panašu, kad „Sauber“ komanda nėra atvira tokiai idėjai. Fredericas Vasseuras turės lemiamą žodį renkantis komandos sudėtį, tačiau jis labiau linkęs komandoje turėti K. Raikkoneną ir A. Giovinazzi.

Itališka Motorsport.com versija skelbia, kad tokia komandos sudėtis turėtų būti paskelbta jau greitu metu. O visa tai pasirodė po K. Raikkoneno apsilankymo „Sauber“ gamykloje, kur jis matavosi sėdynę C38 bolidui. Tuo tarpu komandos vadovas patvirtino, kad sprendimas bus priimtas po savaitgalio Singapūre.

„Po Singapūro mes susėsime su visais asmenimis, kurie yra įtraukti į diskusijas ir priimsime galutinį sprendimą labai greitai“, – Singapūro GP savaitgalio metu sakė F. Vasseuras.

„Žinau, kad ir pačiai komandai svarbu žinoti aiškų atsakymą, tačiau apie visa tai mes sužinosime labai greitai. Paskutines dvi savaites lenktynininkų rinkoje turėjau labai daug darbo.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia