Sebastianas Buemi matavosi „Toro Rosso“ bolido kėdę

0
sebastian buemi toro rosso

„Toro Rosso“ pakurstė kalbas, kad į sportą gali grįžti Sebastianas Buemi, mat jis buvo pasikviestas kėdės matavimuisi.

„Toro Rosso“ savo soc. tinklo paskyroje patalpino nuotrauką, kurioje užfiksuotas Buemi besimatuojantis kėdę. Po fotografija parašyta: „Ciao Seb! Mūsų atsarginis lenktynininkas užsuko pasimatuoti kėdės.“

Tai, kad atsarginis lenktynininkas matuojasi sau kėdę nėra kažkas neįprasto, visgi tai daroma prieš pat sezoną. Formulėje 1 ne dažnai būna, kad kėdė matuojama antrą kartą tam pačiam bolidui, nebent lenktynininkas labai smarkiai fiziškai pasikeistų.

Reklama

Be to visa ši procedūra atlikta, kai F1 vyksta priimami sprendimai dėl lenktynininkų kitam sezonui. Jau nuspręsta, kad Pierre Gasly kitam sezonui keliasi į „Red Bull“, o dėl Brendono Hartley ateities sprendimas kol kas nepriimtas.

Į Hartley lenktynininko vietą pretendavo Lando Norrisas, bet „McLaren“ nusprendė savo jaunąjį lenktynininką įdarbinti pas save. Tad iki šiol nėra žinoma nei vienas lenktynininkas, kuris atstovaus „Toro Rosso“ kitą sezoną.

Šiemet jau buvo pasirodę gandai, kad „Toro Rosso“ kalbasi ir su Jeanu Ericu-Vergne, bei Daniilu Kvyatu, iš dabar lenktyniaujančių lenktynininkų vietos kol kas sau nerado Stoffelis Vandoorne.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia