Gandai: Rusijoje „Honda“ pranoks „Renault“ pagal variklio galią

0
red bull honda

Pasirodė pranešimų, kad „Honda“ pasiruošusi pristatyti variklio atnaujinimą Rusijoje, kuris suteiks daugiau galios ir turėtų pranokti „Renault“.

Remiantis Auto Motor und Sport analizėmis, pagal naujausius GPS duomenis, dabartinis „Honda“ variklis turi 715AG, kas yra apie 15AG mažiau nei turi dabartinė „Renault“ jėgainė.

Reklama

Japonų gamintojas buvo pasižymėjęs JAV GP, kaip tą etapą spalio mėnesį, kurio metu pristatys trečios specifikacijos variklį.

Tačiau olandų Ziggo Sport teigia, kad japonai gali būti pasiruošę sumontuoti atnaujintą variklį dvejomis lenktynėmis ankščiau.

Auto Motor und Sport apskaičiavo, kad atnaujintas „Honda“ variklis pasieks 750AG ribą ir 35AG bus galingesnis už „Renault“ jėgainę.

Pasak įvairių pranešimų, šiuo metu galingiausią variklį turi „Ferrari“ komanda, kurių variklis dirba ties 790AG, o „Mercedes“ ties 780AG.

Jeigu Rusijoje į „Toro Rosso“ bolidus būtų sumontuoti naujausios kartos „Honda“ agregatai, tai reikštų, kad Pierre Gasly ir Brendonas Hartley būtų baudžiami starto pozicijų baudomis, kadangi visus limitus jie jau yra išnaudoję.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia