Prizininkų komentarai po Azerbaidžano lenktynių

0
azerbaijan gp

Veiksmo kupinose Azerbaidžano lenktynėse nugalėjo „Red Bull” pilotas Danielis Ricciardo, antrą vietą užėmė Valtteri Bottas, trečią – naujokas Lance Strollas.

Danielis Ricciardo: „Sunku patikėti, kad laimėjau. Pašėlusios lenktynės, po restarto buvo šansų užlipti ant podiumo, tačiau vėliau problemų turėjo tiek Lewisas, tiek Sebas, tai visiškai pašėlusios lenktynės. Lenktynių pradžioje turėjau neplanuotą sustojimą, nes stabdžiuose buvo šiukšlių, todėl reikėjo jas pašalinti. Dėl to nukritau į 17 vietą ir tikrai negalėjau pagalvoti, kad šiandien nugalėsiu. Neįtikėtinos lenktynės, tokių mes tikėjomės praėjusiais metais, su saugos automobiliais ir visu chaosu trasoje. Vakar buvau nusivylęs dėl savo klaidos kvalifikacijoje, tačiau negalima pasiduoti ir visada reikia atiduoti viską ką gali. Labai ačiū „Red Bull”, kad mums pavyko atvežti vieną bolidą ant aukščiausio laiptelio.”

Reklama

Valtteri Bottas: „Kaip ir Danielis sakė – pašėlusios lenktynės, atsilikau vienu ratu pradžioje. Tačiau niekada nepasidaviau, spaudžiau kiek galėjau, komanda taip pat padėjo, tačiau gaila, kad Danielis pabaigoje buvo per daug toli. Antrame posūkyje aš buvau viduje, o Kimis išorėje, ten vietos nebuvo daug, todėl užvažiavus ant kelkraščio bolidas tiesiog pašoko ir negalėjau išlikti savo linijoje. Tai paprastas incidentas, tačiau nepasisekė, kad aš ir Kimis vėl susidūrėme.”

Lance Strollas: „Man tiesiog trūksta žodžių, nežinau ką pasakyti, nes sunku suvokti kas katik nutiko. Tai buvo chaotiškos lenktynės, labai daug avarijų, o aš stengiausi nuo jų pabėgti. Stengiausi išlikti šaltas iki pat pabaigos, tempas buvo geras, tiesiog pralošiau Valtteri pačioje pabaigoje. Tikriausiai vienas įtempčiausių finišų istorijoje. Puikios lenktynės, sunku patikėti, kad stoviu ant podiumo. Neįtikėtina. Apskritai, paskutinės dvejos lenktynės buvo puikios, esu kažkur virš mėnulio.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia