„Mercedes” ir „Renault” išjuokė B. Ecclestono pareiškimus apie pagalbą „Ferrari”

0
lewis hamilton mercedes sebastian vettel ferrari

„Mercedes” ir „Renault” komandos neigia Bernie Ecclestono žodžius, jog „Ferrari” būdavo suteikiama papildoma pagalba, kad jiems sektųsi F1.

Bernie Ecclestone sakė, kad „Mercedes” komanda padėjo „Ferrari” ekipai sukurti variklį, kad pademonstruotų save kaip stipresnius, kuomet nugalėtų komandą iš Italijos kovoje dėl titulo.

Reklama

Toto Wolffas sako, kad tokie komentarai nėra kritika, tačiau priminimas, koks įtakingas Benrie Ecclestone buvo.

„Jis yra vienintelis, kuris gali sėdėti kitame pasaulio krašte ir mesti granatą, kuri nukrenta į ‘paddocką’.”

„Man tai patinka. Tos istorijos yra fantastiškos. Aš ilgėjausi jų praeityje. Aš pasiilgau šių granatų svaidymų, staigių susitikimų, krizinių situacijų ir visų skaldymo ir valdymo politikų. Tai labai gera istorija.”

„Renault” komandos vadovas Cyrilas Abiteboulas irgi bandė paneigti, kad „Mercedes” pagalba „Ferrari” buvo galima. Sako, kad jeigu tai būtų įvykę, viskas greitai būtų nutekinta.

„Manau, kad šiuo klausimu buvo labai daug spekuliacijų, todėl tai nėra jokia naujiena. Tai sena istorija ir nemanau, kad joje yra kiek nors tiesos.”

„Kai pažiūri į kiekvieną dalyką, kurį daro „Mercedes”, nesitikiu, kad jie galėtų taip elgtis, o pasaulyje, kuriame mes gyvename yra labai sudėtinga išlaikyti paslaptį.”

„Matėme įvairių žinių apie galimą „Mercedes” ir „Honda” bendradarbiavimą, o praėjus kelioms dienoms visi suprato kaip yra ištiestų. Būčiau itin nustebęs, o jeigu tai įvyko, tada jiems puikiai pavyko išlaikyti tokią paslaptį.”

Tuo tarpu „McLaren” lenktynių direktorius Ericas Boullieras sako, kad yra didžiulis skirtumas tarp samdomų darbuotojų priviliojimo ir tiesioginio žinių dalinimosi.

„Aš negaliu komentuoti išversto Bernie interviu iš italų spaudos. Tai yra jo nuomonė ir jis ją turi.”

„Manau, kad jis kalba apie žmonių viliojimą iš kitų ekipų. Kartais pasisamdžius kažką iš kitos komandos, esame girdėję, kad keletas inžinierių paliko „Mercedes” ir persikėlė į „Ferrari” prieš keletą metų.”

„Manau, kad būtent apie tai jis [Bernie Ecclestone] ir kalba.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia