„Mercedes” gali atleisti L. Hamiltoną dėl veiksmų Abu Dabyje

1
nico rosberg lewis hamilton

nico rosberg lewis hamilton

Britų spauda praneša, kad Lewisas Hamiltonas gali būti atleistas iš komandos, dėl to, kad nepaisė komandinių nurodymų finalinėse Abu Dabio lenktynėse, kuriose vyko kova dėl čempiono titulo.

Reklama

Lewisas Hamiltonas kelis kartus ignoravo komandos nurodymus radijo ryšiu, kuriais jis buvo raginamas didinti tempą, nes britas akivaizdžiai laikėsi taktikos užlaikyti Nico Rosbergą, kad šis butų aplenktas pilotų esančių už vokiečio. Tai įvykus Lewisas Hamiltonas būtų tapęs pasaulio čempionu, nes vokietis privalėjo finišuoti žemiau trečios vietos.

Į šią situaciją įsijungė ir Paddy Lowe, kuris ragino britą didinti tempą, nes kitu atveju komanda gali pralaimėti lenktynes, tačiau visos šios žinutės buvo ignoruojamos. L. Hamiltonas sake: „Dabar aš pralaimiu čempiono titulą, todėl man nerųpi, jeigu pralaimėsiu lenktynes.”.

Komandos vadovas Toto Wolffas palygino Lewiso Hamiltono nepaklusnumą kaip „anarchiją”, bei patvirtino, kad komanda galvos apie savo vairuotojo drausminimą.

„Pažeminti visą struktūrą viešai – reiškia laikyti save aukščiau už komandą. Tai labai paprasta. Anarchija niekada neveiks jokioje komandoje ir jokioje kompanijoje. Nors kita mano pusė, sako, kad tai buvo vienintelis Lewiso šansas laimėti čempiono titulą, tačiau leiskite man išsimiegoti ir tada jau bus sprendimas.” kalbėjo Toto Wolffas.

„Daily Mail” žurnalistai teigia, kad Lewiso Hamiltono 30 milijonų svarų sterlingų kontraktui, kuris galioja iki 2018 metų, iškilo rimta grėsmė, kai atlyginimas gali būti sumažintas, dėl elgesio komandos atžvilgiu per lenktynes Abu Dabyje.

Tuo tarpu „The Guardian” ir „Telegraph” įsitikinę, kad Lewisas Hamiltonas bus suspenduotas, dėl to, kad atsisakė paklusti komandos nurodymams.

„The Guardian” žurnalistai skelbia, kad „Mercedes” komanda svarto drausminimo veiksmus, kurie gali reikšti baudą arba suspendavimą Lewisui Hamiltonui.

„The Telegraph” žurnalistai skelbia, kad Lewisas Hamiltonas gali būti suspenduotas, dėl begėdiško ir pasikartojančio komandos nurodymų ignoravimo.

 

Reklama

1 komentaras

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia