M. Verstappenas sezono pabaigos nelaukia

0
Malaizijos GP lenktynėse

Maxas Verstappenas sako, kad jis nėra pasiruošęs sezono uždarymui, kuris vyks kitą savaitgalį Abu Dabyje, ypatingai kai jo forma yra pakilime.

M. Verstappenas pirmoje sezono pusėje patyrė nemažai bolido gedimų dėl kurių privalėjo trauktis iš lenktynių joms nepasibaigus. Tačiau antroje sezono pusėje olandas sugrįžo stiprus ir iškovojo dvi pergales Malaizijoje ir Meksikoje.

Reklama

Jis juokavo sakydamas, kad nenori ir nelaukia sezono pabaigos, kadangi „Red Bull” forma šiuo metu yra puiki.

„Žinoma, kad mes stengsimės užbaigti sezoną su stipriu rezultatu. Praėjusiais metais mes čia turėjome neblogas lenktynes, jeigu pamiršime suktuką po apsilankymo aptarnavimo zonoje. Buvo sunku palaikyti padangas ir su jomis pasiekti finišą, tačiau mes tai padarėme ir iškovojome ketvirtą vietą.”

„Mano mėgstamiausia trasos dalis yra antrasis ir trečiasis posūkiai, čia labai greitai važiuoji į dešinę o vėliau į kairę pusę. Taip pat labai smagi vieta yra važiuojant po viešbučiu ir lenktyniavimas tamsoje prie apšvietimo.”

„Paskutinis trasos sektorius yra labai techniškas, todėl turi būti labai tikslus, tačiau tai bus stipriausia mūsų trasos dalis. Yra keletas galimybių lenkimui, kad lenktynės taptų įdomesnės. Prieš ilgą tiesiąją yra viena vieta ir jos gale, stabdant yra puiki galimybė atlikti lenkimą.”

„Abu Dabis yra paskutinės lenktynės kalendoriuje, tačiau aš nenoriu, kad sezonas pasibaigtų. Šiuo metu aš esu labai užsivedęs ir tiesiog noriu tęsti.”

„Bus puiku praleisti šiek tiek laiko su draugais ir šeima žiemos metu, tačiau sausį reikės sugrįžti į treniruotes ir ruoštis naujam sezonui.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia