Lewisas Hamiltonas nenaudos Nico Rosbergo taktikos

2
Italijos GP lenktynėse

Lewisas Hamiltonas atsisakė naudoti taktiką kovoje dėl 2017 metų pasaulio čempiono titulo, kurią Nico Rosbergas naudojo 2016 metais.

Lewisas Hamiltonas sako, kad jis nusistatęs besivejančio pasaulėžiūrą ir taip bandys iškovoti ketvirtąjį čempiono titulą. Jis nesistengs naudoti Nico Rosbergo taktikos, kai vokietis visą laiką bandydavo finišuoti už savo konkurento ir taip išlaikyti minimalų taškų skirtumą iki paskutinės finišo linijos.

Reklama

„Mercedes” lenktynininkas padidino savo persvarą prieš Sebastianą Vettelį iki 34 taškų, o tai reiškia, kad matematiškai britas galėtų laimėti čempionatą net nenugalint savo konkurento likusiose lenktynėse.

Tačiau britas atsisako tokios taktikos ir sieks pergalės visose lenktynėse.

„Aš tiesiog noriu laimėti visas lenktynes. Kažkas minėjo apie Nico, kad jis norėjo finišuoti tik antroje vietoje [keliose paskutinėse lenktynėse], nes aš ir bolidas buvome stiprūs ir puikioje pozicijoje.”

„Jis kvalifikuodavosi, kad iškovotų „pole”, o ne tam, kad iškovotų antrą startinę poziciją. Bet žmonės viską išvertė taip, jog jis vairuodavo tam, kad užimtų antrą vietą. Tačiau jis to [pasirodyti geriau] negalėjo padaryti, nes aš buvau greitesnis.”

„Mano pagrindinis tikslas laimėti lenktynes, net jei man nėra reikalinga pergalė likusiuose etapuose. Tai geriausias kelias, nes aš vis dar medžioju jį [titulą], o neginu.”

„Aš vis dar medžioju ir persekioju čempiono titulą iki paskutinės vėliavos ir manau, kad taip derėtų daryti. Spausti kiek įmanoma ir judėti pirmyn.”

Reklama

2 Komentarai (-ų)

    • Paprasitai tariam, po Malaizijos, Rosbergui uzteko visose lenktynese pasiekti finisa paskui Hamiltona, butent taip jis ir padare 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia