K. Raikkonenas: teisėjų sprendimai negali būti ir nebus stabilūs

0
Kimi raikkonen

Kimi Raikkonenas sako, kad teisėjų sprendimai visada bus skirtingi, nes kiekvieną kartą incidentai yra skirtingi ir į juos žiūrima kitaip, o tie patys teisėjai visuose etapuose situacijos nepakeis.

Šį sezoną labai daug pasipiktinimo kėlė įvairūs teisėjų sprendimai, kuriais nebuvo patenkintas Maxas Verstappenas ir ypatingai JAV GP lenktynėse.

Reklama

Sprendimas nubausti olandą už neteisėtą lenkimą buvo priimtas jau po lenktynių finišo, kai jis ruošėsi lipti ant podiumo ir jau buvo atėjęs į poilsio kambarį, kuriame lenktynininkai šiek tiek nusiramina po lenktynių.

Kitose lenktynėse Meksikoje Sebastianas Vettelis už trasos ribų aplenkė Felipe Massą. Šis incidentas nesusilaukė jokių sankcijų ir teisėjų sprendimas nebuvo tiriamas.

Daugelis išsakė nepasitenkinimą nepastoviais teisėjų sprendimais ir siūlė tuos pačius teisėjus turėti visose lenktynėse, tačiau Kimi Raikkonenas netiki, kad tai galėtų kažką pakeisti.

„Kartais tai būna prieš tave, tačiau kartais tau tai padeda, tačiau esu tikras, kad nei vienas lenktynininkas nėra patenkintas, kai tai atsisuka prieš tave. Yra keletas skirtingų teisėjų ir visi jie turi savo nuomonę apie tam tikrus dalykus.”

„Nematau, kad tai galėtų pasikeisti, netgi visada turint tuos pačius teisėjus. Todėl, kad kai sprendimai yra palankus tau, tada esi laimingas, tačiau vos tik sprendimas būna prieš tave, iškarto susigadina nuotaika ir nesi patenkintas.”

„Kiekvienas incidentas yra kitoks ir jis negali būti identiškas. Todėl kartais galutinis sprendimas nebūna toks pats ir visada bus skirtumų, kadangi jie žiūri į skirtingus dalykus.”

„Kad ir kaip būtų gaila, tai yra dalis lenktynių sporto, mes visada apie tai diskutuosime. Jeigu pažiūrėsime į Moto GP, ten yra labai panaši istorija.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia