Jeanas Todtas sako, kad jam nerūpi ką fanai galvoja apie „Halo”

2
Jean Todt
@Twitter

Kol naujieji F1 savininkai stengiasi pritraukti naujų sporto gerbėjų, tuo tarpu FIA prezidentas Jeanas Todtas apie tai net negalvoja.

FIA prezidento Jeano Todto vizito metu Monzoje, jis kalbėjo „FIA Action” ir „Road Safety” konferencijose. Jam buvo pasakyta, kad daugelis F1 garbėjų yra prieš „Halo” naudojimą, kuris bus privalomas nuo 2018 metų, o jis atsakė, kad jam tai nerūpi.

Reklama

„Man tai nerūpi. Man svarbiausia kas bus, jeigu nutiks kažkas negero ir tada suprasime, kad mes nepadarėme to ką turėjome padaryti.”

„Jeigu pažiūrėtumėte į visas neseniai įvykusias rimtas avarijas vienviečiuose boliduose, visos jos vyko netoli galvos. Esu tikras, kad įvyks labai blogų incidentų, o mes turime turėti viziją, kad padarytume kažką naudingo prieš tai nutinkant.”

Tačiau prancūzas sakė, kad yra idėjų kaip padaryti, kad „Halo” suteiktų ir pozityvumo.

„Manau, kad yra keletas protingų idėjų. Girdėjau vieną gerą idėją, kad mes turėtume panaudoti išskirtinę „Halo” spalvą čempionato lyderiui.”

„Norėčiau matyti vardą ir bolido numerį, kurio dabar nematome. Galbūt tai viena iš galimybių. Man teko girdėti, kad jau dabar keletas komandų pardavė vietą rėmėjams.”

Reklama

2 Komentarai (-ų)

  1. greičiau jis čiuožtų iš tos vietos.
    lyg TIK dabar prasidėjo avarijos, kurios būna pavojingos galvai, tai nežinau, ką ir begalvot 😀
    vienas iš svarbiausių dalykų yra fanai, o jie jam nerūpi.
    idiotas

    • Cia kai visaada susiduria dvi sroves, tie kurie uz sauguma ir ne. Kalbos Todto biski keistokos.

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia