Jolyonas Palmeris mano, kad tai gali būti jo karjeros F1 pabaiga

0
tikisi kovoti

Jolyonas Palmeris Japonijoje nuvažiavo paskutiniąsias savo lenktynes su „Renault” ir greičiausiai Formulėje 1 šį sezoną.

Britas teigia, kad jausmas dalyvauti lenktynių savaitgalyje buvo labai keistas, žinant, kad tai bus jo paskutinės lenktynės ir jis nebekeliaus į Amerikos GP ir sekančias po jo.

Reklama

Jolyoną Palmerį komandoje keičia Carlosas Sainzas, kai sezonas dar nepasibaigė ir liko keturios lenktynės. Britas galvoja, kad toks „Renault” žingsnis yra protingas norint ispanui suteikti daugiau laiko su nauja komanda prieš pilną 2018 metų sezoną.

„Buvo šiek tiek keistas savaitgalis, žinant, kad jis bus paskutinis po trejų praleistų metų su komanda, labai gaila, kad negalėsiu dalyvauti lenktynėse Ostine. Tačiau viskas yra labai aišku, Carlosas pasirašė sutartį kitiems metams, o Cyrilas išreiškė norą jį matyti ir šiemet”, – sakė Jolyonas Palmeris.

„Po šių lenktynių liko dar kelios savaitės ir atrodo logiška, kad mes išsiskyrėme. Gaila, kad negalėjau pabaigti sezono, praleidau čia nemažai laiko ir turiu gerbti tokį sprendimą, bei linkiu Carlosui ir visai komandai sėkmės ateityje.”

Jolyonas Palmeris pripažįsta, kad nežino kada viskas nuslūgs žinant, kad jo laikas su „Renault” ekipa jau pasibaigė, tačiau neatmeta galimybės, kad jis gali niekada nebegrįžti į F1.

„Aš nežinau. Aš koncentravausi į lenktynes lėktuve skrisdamas namo, tačiau po pasitraukimo iš „Renault” gali būti, kad aš daugiau niekada nelenktyniausiu F1.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia