Japonijos GP Jolyonui Palmeriui paskutinis, jį pakeis Carlosas Sainzas

0
padėti

Jolyonas Palmeris savo Instagram paskyroje paskelbė, kad Japonijos GP jam bus paskutinis prieš išsiskiriant su „Renault”.

Neseniai „Renault” ekipa pranešė, kad sutarties su Jolyonu Palmeriu nepratęs, o nuo 2018 metų prancūzų komandai atstovaus Carlosas Sainzas. Tiesa, ispanas yra tik skolinamas dėl sąlygų, kurios buvo suderintos su „Red Bull” ir variklių tiekimu jiems.

Reklama

Po kvalifikacijos Japonijoje, britas pats paskelbė, kad tai jo paskutinės lenktynės, o „Renault” patvirtino, kad jį pakeis Carlosas Sainzas.

„Rytojaus Japonijos GP bus mano paskutinės lenktynės už „Renault” ekipą. Dėl startinių pozicijų baudos, aš startuosiu iš galo ir stengsiuosi visą save atiduoti, kaip tą darau visuomet. Visiems labai ačiū už palaikymą per pastaruosius dvejus metus, man tai daug reiškia!”

Jolyonas Palmeris gavo 20 startinių pozicijų baudą rytojaus lenktynėms, už naujų variklio dalių keitimą ir turėtų startuoti iš 18 vietos.

Brito ateitis išlieka neaiški, tačiau jo pavardė figūruoja tarp kandidatų į „Williams”, o jis pats yra sakęs, kad visai būtų įdomų išbandyti IndyCar lenktynes.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia