J.Buttonas pateikė ‘dūžtantį’ pasiūlymą L. Hamiltonui

0
@PlanetF1
@PlanetF1
@PlanetF1

Jensonas Buttonas juokaudamas pasiūlė savo pagalbą Lewisui Hamiltonui, jog šis galėtų laimėti šių metų čempiono titlulą, o reikalavimas buvo labai paprastas – sumokėti Jensonui pinigų ir jis atsitrenks į Nico Rosbergą.

Lewisą Hamiltoną ir Nico Rosbergą kovoje dėl čempiono skiria 12 taškų, o Jensonas Buttonas išsiaiškino, kad geriausias būdas, buvusiam komandos draugui, laimėti titulą – pašalinti vokietį iš lenktynių. Jensonas sutiko būti savanoriu.

Reklama

„Na, jeigu bent vienas iš mūsų atsitrenks į jį [Nico Rosbergą]. Turiu galvoje, kad Lewisas yra labai turtingas ir turi krūvas pinigų, skraido su savo privačiu lėktuvu, todėl manau, kad jis galėtų pasiūlyti man šiek tiek pinigų.”

„Vienintelė galimybė būtų, kad ir kaip gaila, tik tada kai Nico lenktų mane ratu, nes mes nepakankamai greiti tai padaryti anksčiau. Bet kokiu atveju aš esu atviras pasiūlymams. Ir dar pasitraukiu iš sporto… atleiskite, reikia kažkaip užsidirbti.”

Paklaustas su kuriais keturiais pilotais jis norėtų pavakarieniauti, J. Buttonas įvardino Danielį Ricciardo, Felipe Massa, Fernando Alonso ir Danilą Kvyatą. Sebastianas Vettelis nepapuolė į šį sąrašą dėl išsiųstos rizikingos žinutės per WhatsApp.

„Žinoma Rikis Bobbis, Danielis Ricciardo. Antras  – Felipe Massa, nes jis tikrai baigia karjerą. Su Fernando Alonso turėtų būti pakankamai smagu. Dabar nežinau ką pasirinkti…”

„Pasakysiu jums štai ką, Sebastianas Vettelis man atsiutė WhatsApp žinutę vieną dieną. Aš buvau šokiruotas! Ne dėl to, kad jis man atsiuntė, bet dėl turinio. Neįtikėtina! Aš vis dar jo nekviesčiau.”

„Ketvirtas tikriausiai būtų Danilas Kvyatas, jis linksmas. Mes, lenktynininkai, dažnai apsikeičiame šalmais po lenktynių, o neseniai jis paprašė mano šalmo. Kai jo paklausiau kodėl, jis sakė, kad aš vienintelis pilotas, kurio yra paprašęs parašo. Jis sakė, kad bandė suartėti su viena mergina, todėl paprašė mano autografo, kad galėtų perduoti jai. Tai buvo maždaug prieš dešimt metų, jis dar nelenktyniavo Formulėje 1. Taigi… turiu gerbėją. Tačiau pasirodo, jam su ta mergina nepasisekė.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia