Ispanijos GP metu atsinaujins ir Force India

3
@ForceIndiaF1

[media-credit id=4 align=”aligncenter” width=”768″]force-india nosis[/media-credit]

Į Ispanijos GP dauguma komandų žada atsivežti atnaujinimų, „Force India” taip pat.

Reklama

Vijay Mallya, „Force India” ekipos savininkas, sakė, kad atnaujinimai bus sumontuoti ant abiejų bolidų ir juos išbandyti galės abu pilotai jau penktadienio pirmųjų laisvųjų treniruočių metu.

„Viskas pagal grafiką ir visi atnaujinimai bus sumontuoti ant abiejų bolidų dar prieš penktadienio laisvąsias treniruotes. Tai gana didelis atnaujinimas, tad mašinos pakeitimus bus galima pastebėti ir vizualiai”.

Abiem pilotam šių metų sezono startas nebuvo sklandus, priminsime, kad paskutinių lenktynių metu Rusijoje, abu pilotai nesugebėjo išvengti susidūrimo pirmo rato metu, po to Nico Hulkenbergas turėjo pasitraukti iš lenktynių, o Sergio Perezas finišavo 9 pozicijoje. Sergio kalbėjo, kad visa komanda tikisi nuo Ispanijos tarsi pradėti sezoną iš pradžių ir pradėti reguliariai kovoti dėl taškų.

„Buvo labai svarbu iškovoti taškų Rusijoje. Automobilis viso savaitgalio metu veikė labai gerai ir aš tikrai pastebiu progresą, nuo pirmųjų lenktynių šiemet. Lenktynės nebuvo lengvos, bet sugebėjome pasiekti finišą 9 vietoje, taip iškovojome 2 svarbius taškus, tad viskas pavyko gana gerai. Sezono startas buvo labai sunkus, bet iškovoti taškai Sočyje visą komandą nuteikia labai optimistiškai. Pagaliau gausime išbandyti atnaujinimus Barselonoje. Bus labai milžiniškas darbas viską išsiaiškinti, kaip kas veikia per penktadienį, tačiau naujų dalių bandymas visada labai įdomus.”,- kalbėjo Perezas.

„Aš tikiuosi, kad mes jau išnaudojome visą nesėkmių limitą šiemet! Mes vis dar laukiame, kaip atrodysime lenktynėse be avarijų, gedimų, saugos automobilio stadijų ar raudonų vėliavų. Sočyje mes nesupratome savo tikrojo potencialo, tačiau dabar žiūrėdami į kvalifikacijos bei lenktynių rezultatus matome, kad bolidas tobulėja, tad turime gerą pagrindą darbams tęsti. Liko dar 17 lenktynių, esu įsitikinęs geriausia dar ateitį. Tai maratonas, o ne sprintas.”,- pridėjo Vijay.

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. na bet cia dar vieni kurie pastoviai kovos del tasku, ar ne teks berniui plesti vietu skaiciu uz kuriuos gaunami taskai, nes 4komandos kurios lyg ir garantuotuose taskuose, nebent nesamones ivyksta, kaip ir yra, tai merc ferrari rbr ir williams, tai lieka 2 vietos uz kurias gausi 3 taskus, o i ten nori ir toro rosso ir mcl ir fi ir renault jau haas, tai kaip tau? 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia