„Haas” prioritetas – surasti papildomų rėmėjų

0
HAAS

Guentheris Steineris pripažino, kad „Haas” prioritetas – susirasti rėmėjų, tačiau teigia, kad komanda savęs pigiai neparduos.

Praėjusį sezoną „Ferrari” tiekė komponentus „Haas” ir „Sauber” ekipoms, o vėliau pranešė apie didelį susitarimą su šveicarų ekipa. Pagal naują sutartį, „Sauber” komanda pakeis pavadinimą į „Alfa Romeo Sauber”, tieks naujos specifikacijos variklius, dalinsis techninėmis žiniomis ir komandos bolidą vairuos Charles Leclercas.

Reklama

Paklaustas ar „Ferrari” pateikė panašų pasiūlymą „Haas” ekipai, G. Steineris atsakė: „Ne, su mumis niekas nebuvo šnekėta.”

Tačiau amerikiečių komandos vadovas sako, kad jie yra atviri tokiai idėjai, jeigu gautų tokį pasiūlymą ant stalo.

„Kodėl ne? Mes esame atviri diskusijoms. Jeigu kažkas turi idėjų, žinoma, kad mus tai domina. Tačiau ar tai yra mūsų prioritetas? Galbūt ne.”

Vietoje to surasti papildomų rėmėjų yra vienas iš komandos prioritetų, kadangi Gene Haas kompanija yra pagrindinis finansinis užnugaris, todėl papildomos pajamos nepamaišytų.

„Manau, kad tai yra prioritetas, tačiau problema yra ta, kad labai sunku surasti rėmėjų.”

„Tą patį matome ir kitose ekipose, net ir didžiausios komandos turi problemų jų ieškodamos.”

„Mums, kaip mažai komandai, tą padaryti yra dar sunkiau. Tačiau mes turime išvengti ir to, kad savęs neparduotume per daug pigiai, nes vėliau gali nepavykti atsitiesti.”

„Jeigu save parduosi pigiai, niekada negalėsi sukurti vertės.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia