„Force India”: kitą sezoną iškovoti ketvirtą vietą bus sunku

0
force india

„Force India” komandos vadovas Bobas Fernley susirūpinęs, kad ketvirta pozicija kitų metų čempionate bus sunkiau pasiekiama dėl „McLaren” ir „Renault” šansų.

Meksikos lenktynėse Sergio Perezas ir Estebanas Oconas „Force India” ekipai užtikrino ketvirtą konstruktorių čempionato vietą su 175 iškovotais taškais.

Reklama

Bobas Fernley pripažįsta, kad ketvirtoji vieta kitą sezoną bus daug sunkiau pasiekiama, kadangi „McLaren” perėjo prie „Renault” variklių, o gamyklinė prancūzų ekipa turėtų būti dar stipresnė.

„Sezono pradžioje mes turėjome lenktynininkus ir patikimumą, kurie mums leido užimti geras pozicijas žinant, kad mūsų tempas lenktynėse nebūtinai bus geras”, – sakė Bobas Fernley.

„Per sezoną mes neturėjome atnaujinimų, kuriais mes būtume patenkinti, tačiau atvykus į Azijos šalis ir sudėjus atnaujinimus jie mums pradėjo veikti. Tai mums leido turėti ketvirtą geriausią važiuoklę ir galimybę būti ketvirta geriausia ekipa rikiuotėje.”

„Dabar mums reikia padirbėti su tuo ką turime kitiems metams, kadangi kitas sezonas bus sunkesnis.”

„Visiškai aišku, kad „McLaren” atrodo labai stiprūs žiūrint į jų važiuoklę. Stipriai patobulėti turėtų ir „Renault”. Todėl mes suprantame, kad lengva nebus.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia