E. Oconas: M. Verstappenas norėjo man užvožti

0
max verstappen esteban ocon

Estebanas Oconas buvo priverstas papasakoti apie incidentą, kurio metu jis išmušė lenktynių lyderį Maxą Verstappeną ir teigė, kad jis važiavo pagal taisykles, o olandas grasino jam užvožti.

E. Oconas pabandė atsikovoti poziciją antrame posūkyje, po to, kai lenktynių lyderis jį buvo aplenkęs du ratus, o tolimesnė įvykių seka lėmė, kad abu lenktynininkai trasoje apsisuko.

Reklama

Olandas buvo įsiutęs ir radijo ryšiu pasakė, jog tikisi prancūzą pamatyti po lenktynių. Taip ir įvyko, nes abu vyrukai kaip reikiant apsistumdė pasibaigus lenktynėms.

Vėliau, spaudos konferencijos metu, M. Verstappenas negailėjo keiksmų „Force India“ lenktynininko atžvilgiu, tačiau pastarasis paaiškino ir gynė savo sprendimą.

„Už Maxo važiavau du ratus. Pirmame rate buvau žymiai greitesnis, o antrame rate buvau dar greitesnis. Taisyklės nedraudžia atsikovoti pozicijos, net jeigu esi lenkiamas ratu, aš tą ir dariau“, – sakė E. Oconas.

„Važiavau išore, tokį pat manevrą atlikau prieš Fernando Alonso ir kitus lenktynininkus. Su jais visa tai puikiai suveikė, tačiau su Maxu – ne.“

„Buvau nustebintas Maxo elgesio po lenktynių, nes į tai turėjo įsitraukti net FIA. Jis mane stumdė ir norėjo trenkti, o tai nėra labai profesionalu.“

„Esu pripratęs kovoti su Maxu. Jis visada toks buvo. Panašių incidentų buvo prieš keletą metų.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia