Danielis Ricciardo: Singapūras mums bus geriausias šansas

0

Po Monzos lenktynių australas juokavo, kad Singapūre visus varžovus lenks ratų, tačiau dabar Danielis Ricciardo sako, kad artimiausios lenktynės komandai bus geriausias šansas jas laimėti.

Praėjusiais metais Danielis Ricciardo Singapūre startavo iš antrosios ir finišavo toje pačioje pozicijoje, atsilikdamas mažiau nei pusę sekundės nuo Nico Rosbergo.

Reklama

„Esu įsitikinęs, kad Singapūras nebus mūsų vienintelis šansas, tačiau jis bus vienas iš geriausių šansų laimėti lenktynes antroje sezono pusėje.”

„Lenktynes pradėjau antras ir antras jas baigiau paskutinius du metus, abu kartus įveikiau greičiausius lenktynių ratus. Todėl mano tikslas yra startuoti iš „pole” ir kuo geriau pasirodyti lenktynėse.”

Danielis Ricciardo sako, kad Singapūre privalo kovoti ne tik su savo konkurentais, tačiau ir su siaura trasa, bei didžiuliu karščiu.

„Praktinėse sesijose privalai didinti greitį šiek tiek lėčiau, ypač tokiose miestų trasose kaip Singapūras. Kažkuriuo metu reikės pradėti galvoti apie rizikos didinimą, tačiau tai daryti iš anksto nėra prasmės.”

„Lenktynėms visada pasiruošiu su aklimatizacijos treniruotėmis. Būdamas bolide jauti didelį karštį, tačiau kai sustoji po lenktynių ir adrenalinas sumažėja – karštis būna dar didesnis. Po lenktynių, prieš gulant į lovą, aš lengvai sudoroju penkis litrus vandens, kad atstatyčiau skysčius organizme.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia