Charlie Whitingas sako, kad jam nelabai patinka Lewiso Hamiltono kalbos apie slaptas gudrybes.

C. Whitingas pabrėžia, kad Hamiltonas ir negali žinoti kaip veikia „Ferrari“ bolidas ir ką jie daro, kad jis būtų toks geras, tačiau patvirtina, kad FIA situacija yra labai aiški.

„Iš vienos pusės man šiek tiek juokinga nuo tokių kalbų“, – sako Charlie. „Nes mes labai daug žinome apie „Ferrari“, o Lewisas niekaip negali viso to žinoti.

Reklama

Šiuo metu jie yra priekyje ir „Mercedes“ turi pasistengti, ir pasipriešinti, ar ne taip?

Tokios kalbos apie varžovus yra niekinės. Jis sako, kad jie yra sukūrę keletą gudrybių, kurios leidžia jiems būti greitesniais už likusius, bet aš noriu priminti, kad viskas ką jie sukūrę yra mums žinoma ir visa tai yra pagal taisykles.“

Toto Wolffas suskubo teisinti savo lenktynininką.

„Tai yra normalu, kai tu praloši pirmiausiai pasižiūri į save“, – sako Wolffas. „Paskui atsisuki į savo konkurentus ir jei nerandi jokio situacijos paaiškinimo, tada vaizduotėn pradeda lysti visokios negražios mintys.

Aš neturiu jokios informacijos (apie nelegalumą) ir pasitikiu FIA.

Turime puikią komandą specialistų, kurie gilinasi į visus klausimus. Tokių žmonių turi visos komandos, jie nėra užsispyrę, jie į viską žvelgia iš įvairiausių galimų kampų.

Visos komandos stengiasi sukurti kažką naujo, rasti tai, kas pagerins jų tempą ir, mano nuomone, visi jie dirba puikiai.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia