Lewisas Hamiltonas nugalėjo Belgijos GP kvalifikacijoje, tačiau lenktynėse nesugebėjo prilygti Sebastianui Vetteliui.

„Mercedes“ jau 5 metus iš eilės nugalėjo Belgijos GP kvalifikacijoje, o Hamiltonas nugalėjo dviejose paskutiniuose GP prieš vasaros atostogas.

„Ferrari“ naudojo atnaujintą variklį Belgijoje ir nepaliko šansų „Mercedes“ treniruotėse, bei pirmosiose dviejose kvalifikacijos dalyse, tik iškritus lietui trečiojoje kvalifikacijos dalyje Lewisas Hamiltonas sugebėjo nugalėti.

Reklama

Lenktynėse lietaus nebuvo, tad Vettelis prieš 5 posūkį apsilenkė britą ir netrukdomas nugalėjo, neužleisdamas lenktynių lyderio pozicijos nei vienam ratui.

Po lenktynių Hamiltonas sakė, kad „Ferrari“ savo bolide turi keletą slaptų gudrybių leidžiančių jiems būti priekyje jų.

„Į Belgiją mes atsivežėme gerų atnaujinimų“, – kalbėjo Hamiltonas. „Trumpai tariant, kas kart mums atsivežus atnaujinimų jie atsiveža dar geresnių.

Mes žinojome, kad jie yra labai greiti tiesiosiose, kvalifikacijoje jie buvo greitesni už mus pirmame ir trečiame sektoriuose. Kad jie labai greiti tiesiosiose mes matėme paskutiniuose keturiuose etapuose. Turbūt mums reikia labiau pasistengti.“

Britas sako, kad „Ferrari“ padarė keletą atradimų variklių srityje, kurie nėra žinomi „Mercedes“. Lewisas tikisi, kad vokiečių gamintojui pavyks „perkąsti“ italų sprendimus ir pritaikyti juos savo bolide.

„Visos komandos turi keletą gudrybių savuose boliduose. Žodis „gudrybė“ skirtas tik pavadinti tai, kas yra slapta. Kas yra jų bolide aš nežinau, tad negalėčiau jums papasakoti, net jei ir norėčiau.

Aš nesakau, kad jie yra įdiegę kažką nelegalaus. Visi mes turime gudrybių savo kišenėse. Tiesiog tai suteikia pranašumą. Lenktynėse jie buvo greitesni už mus. Mes neturime savo bolide to, ką turi jie, lygiai taip pat jie neturi to, ką turime mes, bet mums būtina išsiaiškinti ir įsidiegti tai pas save.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia