Carlosas Sainzas apie debiutą „Renault”: tai didelis iššūkis

0
pripažįsta

Carlosas Sainzas sako, kad jis yra atsargus ir jo laukia didelis iššūkis su „Renault”, tačiau yra tikras, kad jis bus konkurencingas nuo pat pradžios.

Carlosas Sainzas debiutuos „Renault” ekipoje kitą savaitgalį Amerikos GP metu. Likusios keturios lenktynės jam bus lyg pasiruošimas pilnam 2018 metų sezonui, po praleistų trijų metų su „Toro Rosso”.

Reklama

Ispanas šį sezoną užima devintą vietą lenktynininkų įskaitoje su 48 taškais. Jis įspėjo, kad dabar yra jam yra mokymosi fazė naujoje komandoje, todėl rezultatų kreivė gali svyruoti.

„Labai svarbu nedelsiant pajausti „Renault” dvasią ir susipažinti su žmonėmis, bei bolidu. Tai labai didelis iššūkis, tačiau jis mane motyvuoja.”

„Sezonas artėja į pabaigą, todėl man labai svarbu sužinoti kokie yra bolido limitai, priprasti prie vairo ir kitų panašių dalykų. Tokia yra procedūra ir priimu šį iššūkį.”

„Smagu matyti, kad žmonės Enstone įdeda labai daug darbo, kad komanda atsidurtų aukštumoje. Jie gali būti tikri, kad visos jų dedamos pastangos sutampa su mano pastangomis ir aš spausiu kiek galėsiu, kad padėčiau komandai.”

„Stengsiuosi atiduoti viską, kad mūsų tempas pagerėtų kuo greičiau, nors žinau, kad tai gali šiek tiek užtrukti dėl adaptacijos, tačiau esu tikras, kad mums tai pavyks.”

„Renault” vykdantysis direktorius Cyrilas Abiteboulas likusią sezono dalį įvardino kaip pereinamąjį Carlosui Saiznui prieš 2018 metus.

„Sveikiname Carlosą prisijungus prie ekipos nuo Amerikos GP ir labai laukiame darbo pradžios su juo.”

„Jo atvykimas yra labai svarbus likusiai sezono daliai, bei ateinančiam 2018 metų sezono pasiruošimui.”

„Keturios paskutinės lenktynės su Carlosu bolide suteiks mums pranašumo, nes tai yra pereinamasis periodas, o jam reikia pagauti bolido ir komandos tempą.”

„Renault” komanda šiuo metu užima aštuntą poziciją konstruktorių įskaitoje. Vienu tašku atsilieka nuo „Haas” ekipos, kuri yra 7 vietoje ir 10 taškų atsilieka nuo „Toro Rosso” ekipos, kuri užimą 6 poziciją.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia