„Aston Martin” samdo „Ferrari” inžinierius

0

„Aston Martin” tęsia savo vertinimą dėl galimo žengimo į Formulę 1 ateityje. Jie prisiviliojo keletą patyrusių ir aukščiausias žinias turinčių inžinierių iš vienviečių automobilių sporto.

„Aston Martin” 2018 metais taps „Red Bull” pagrindiniu rėmėju, todėl šis vardas bus dar labiau matomas, o gamintojas rodo susidomėjimą žengti į sportą kaip variklių tiekėjas.

Reklama

Kompanijos prezidentas Andy Palmeris sakė, kad didžiausią jų sprendimo dalį sudarys išlaidos, kurių reikia prisijungti prie Formulės 1. Tačiau buvusių ir patyrusių „Ferrari” inžinierių prisijungimas prie komandos gali rodyti, jog variklio kūrimas gali būti įgyvendintas.

„Esu tikras, kad turime techninius pajėgumus. Keletas žmonių, kuriuos neseniai pasamdžiau atėjo iš „Ferrari”, o tai reiškia, kad turiu intelektinių sugebėjimų kurti Formulės 1 variklį.”

„Klausimas išlieka ar tokiai kompanijai kaip „Aston Martin” išlaidos nebus per didelės. Tai milžiniškas skirtumas, tarp tokios mažos kompanijos kaip mūsų ir didžiųjų berniukų kaip „Mercedes” ir „Renault”

„Žmonės, kuriuos pasamdžiau turi asociacijų su F1 praeityje ir taip pat su kelių automobiliais. Taigi, dabar turiu įdomų techninių sugebėjimų mišinį.”

 

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia