Z. Brownas: F. Alonso ir L. Hamiltonas 2018 metais kovos tarpusavyje

0
savaitę

Zakas Brownas negali sulaukti kol pamatys Fernando Alonso ir Lewiso Hamiltono kovą trasoje ir yra įsitikinęs, kad tai įvyks šį sezoną.

Šie du lenktynininkai buvo surėmę pečius dar 2007 metais, tačiau tada tarp jų buvo didžiulė įtampa ir nemažai skandalų.

Reklama

„Ką mes tada matėme, tai buvo du geriausi jauni pasaulio lenktynininkai, kurie desperatiškai norėjo vienas kitą nugalėti, tačiau viskas pavirto į nesveiką konkurenciją”, – sakė Zakas Brownas.

„Ankščiau mes tai matėme su A. Senna ir A. Prostu arba N. Piquet ir N. Mansellu. Galvoju, kad į narvą įleidus du jaunus liūtus, mes turėtume pamatyti šiek tiek fejerverkų.”

„Kartais tai galima suvaldyti. „Mercedes” pavyko suvaldyti. „Mercedes” pakankamai puikiai susidorojo su Lewiso ir Nico keliama įtampa, kada situacija buvo labai stipriai įkaitusi.”

„Senna ir Prostas nuolat turėjo problemų iki Prostui paliekant komandą. Lewisas ir Fernandas tapo nebevaldomi. Jie buvo du jaunuoliai, kurie vis dar bandė įrodyti savo vertę.”

Šiais metais, Z. Brownas tikisi, kad lenktynininkai ir vėl surems ragus su atgimstančia „McLaren”, kurie tikisi sugrįžti į rikiuotės priekį.

„Negaliu sulaukti, kad tai pamatyčiau. Labai laukiu naujo sezono, kad pamatyčiau kurioje vietoje visi yra.”

„Labai laukiu, kol Fernando ir Stoffelis viską sumaišys. Įsimaišys tarp Lewiso ir Fernando su bolidu, kuris gali būti geras lenktynėse.”

„Praėjusiais metais turėjome keletą neblogų kvalifikacijų, tačiau mūsų lenktynių tempas neleisdavo tuo pasinaudoti.”

„Fernando gerai pasirodė kvalifikacijoje Spa, tačiau kai perėjome į lenktynių rėžimą, visi jį tiesiog apvažiuodavo.”

„Meksikoje vėl buvo malonus vaizdas, situacija buvo tokia, kad jis galėjo kietai lenktyniauti, nes buvome labiau konkurencingi.”

„Labai tikiuosi, kad tokį vaizdą matysime daug dažniau, tik rikiuotės priekyje.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia