Šiemet Jensonas Buttonas startuos vieninteliam GP – tai bus Monake. 

Tai bus dėl to, kad pagrindinis „McLaren” pilotas Fernando Alonso vietoje Monako startuos „Indy 500” serijos lenktynėse.

Reklama

Nors tiek pats Jensonas sakosi besidžiaugiąs šia atsiradusia proga, tačiau karjerą taip pat baigęs buvęs „Red Bull” pilotas Markas Webberis yra kitokios nuomonės.

„Aš nemanau, kad tai, jog Jensonas startuos Monake, verta antraščių. Jis išvažiuos į trasą, patirs degalų slėgių problemų pirmojoje treniruotėje, kvalifikuosis 17, pasitrauks iš lenktynių 12 rate. Na ir kas, kam tai rūpi?”, – sarkastiškai kalbėjo Markas.

„Jensonas nedalyvavo bandymuose Bahreine, jam visa tai jau nėra rimta”, – tęsė Webberis. „Jis nusprendė geriau likti Amerikoje, sudalyvauti triatlone ir nesivargino sudalyvauti bandymuose Bahreine… O tai man buvo siurprizu. Manau, kad pirmųjų treniruočių metu jis pabus iš snaudulio. Tačiau aš netikiu, kad jis į viską žiūri rimtai”.

Australas netgi pasakė, jog jis nemano, kad Jensonas išvis buvo tarp pirmų, kurie siūlėsi dalyvauti Monake, vietoj Alonso: „Aš nemanau, kad jis labai skubėjo paskambinti ir pasisiūlyti”.

 

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. Pilnai pritariu australui. Iš viso tų „senukų” grįžimai jau visiškai nebeįdomūs. Žymiai įdomiau būtų žiūrėti į kokį potencialų ateities jaunuolį, bandantį priprasti prie F-1 „McLaren” dėka. O dabar tik reklaminės antraštės…

  2. na sutikit chebryte, mcl negali leisti sau dar ir bolida perrinkinet, jei naujokas pavarytu, taip kaip Giovinazzi Kinijoj. O kad Monake zaliukas issitaskys, tai cia beveik 100 proc. aisku su McL egzistuoja galimybe kad bolidas suges anksciau nei issitaskys 😀

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia