Verstappenui reikia tobulinti pasirodymą kvalifikacijose

0
christianas horneris red bull

christian-horner-red-bull

Po skandalingo perėjimo iš „Toro Rosso” į „Red Bull” ekipą sezonui dar neįpusėjus Maxas Verstappenas neliko savo komandos kolegos šešėlyje, priešingai jis komandai iškovojo pirmąją pergalę šiemet, bei praeitose lenktynėse užlipo ant apdovanojimų pakylos. Maksas savo kolegai nenusileidžia nei vienoje srityje, apart pasirodymų kvalifikacijose, be to Danielis Ricciardas yra vienintelis pilotas rikiuotėje, kurio neįveikė komandos draugai, prieš tai to nesugebėjo padaryti Daniilas Kvyatas, o dabar jaunasis olandas.

Reklama

Komandos vadovas Christianas Horneris mano taip pat:”Per paskutines dvi ar tris varžybas jis suvažiavo labai geras lenktynes, labai gerai prižiūrėjo padangas. Beto net kai jį spaudžia jis sugeba atsilaikyti ir nedaryti klaidų. Jam beliko ištobulinti pasirodymą kvalifikacijose, čia Danielis yra nepralenkiamas ir pačios geriausios formos, tačiau yra labai gera turėti du aukšto kalibro lenktynininkus savo rikiuotėje, kurie vienas iš kito reikalauja geresnio pasirodymo. Manau visos bėdos išsispręs su patirties įgijimu.”

Maksas Austrijoje nuvažiavo 56 ratus su tuo pačiu minkštųjų padangų komplektu. Tai yra tikrai įspūdingas skaičius, net komandos vadovas pripažino, jog jis turės sustoti dar vieną kartą, tačiau to neprireikė ir todėl Maksas sugebėjo finišuoti antroje pozicijoje.

„Po pirmo ankstyvo sustojimo, mes buvome labai geroje vietoje trasoje, tačiau pirminiuose mūsų planuose buvo daugiau negu vienas sustojimas. Tempas buvo geras: Maksas vijosi Kimi, Danieliui sekėsi palaikyti Sebastiano tempą, stojome labai anksti, nes galvojome, kad lenktynėse stoti teks du kartus, tačiau kiečiausias mišinys atvežtas į Austriją praktiškai beveik nedilo, tad po saugos automobilio fazės mes pasitarėme su pilotais ir nusprendėme surizikuoti. Na Maksui pavyko įgyvendinti šį sumanymą, tačiau kai Danielį aplenkė Kimis, nusprendėme, kad nėra reikalo laikyti jį trasoje ir paskutiniesiems 10 ratų uždėjome ypač minkštos sudėties padangų komplektą.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia