Valtteri Bottas negali džiaugtis iškovota ketvirta starto pozicija

0
valtteri bottas mercedes

Valtteri Bottas vakar vykusioje Singapūro GP kvalifikacijoje iškovojo ketvirtą starto poziciją ir sako, kad tai ne tas rezultatas dėl kurio jis gali džiaugtis.

„Mercedes“ lenktynininkas startuos greta Sebastiano Vettelio, tačiau blogiausia V. Bottas teigimu yra tai, kad jis nuo Lewiso Hamiltono atsiliko net 0.7 s.

„Ketvirta starto pozicija tikrai nėra idealus rezultatas, aš negaliu džiaugtis tuo“, – sako Valtteri. „Viskas nuo trečios treniruotės iki antros kvalifikacijos dalies klojosi neblogai, bet po to jie sugebėjo važiuoti gerokai greičiau, o aš ne, aš nesugebėjau išnaudoti trasos pagreitėjimo.

Reklama

Lewisas nuvažiavo labai gerą ratą, bet septynios dešimtosios tikrai didelis skirtumas, aš privalau išsiaiškinti to priežastis.“

Suomis sako, kad jis stengsis lenktynių metu atsidurti priekyje Sebastiano Vettelio, tačiau pripažįsta, kad geriausia proga tam bus starto metu.

„Važiuojant ilgas distancijas laikai tarp mūsų, „Ferrari“ ir „Red Bull“ buvo labai panašūs, tad labai gaila, kad nesugebėjau kvalifikacijoje važiuoti greičiau. Šiemet čia mes gerokai stipresni nei pernai.

Bolidas patobulėjo, o mes pasirinkome tinkamus nustatymus. Lenktynėms aš nusiteikęs optimistiškai. Šiandien nauja diena ir bent vienas „Ferrari“ startuoja už manęs. Lenktynės bus ilgos ir aš spausiu iš visų jėgų, kad aplenkčiau Sebastianą.

Kai dėl pergalės kovoja 3 komandos viskas tampa įmanoma. Lenkti šioje trasoje sunku, tad labai daug lems startas ir strategija.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia