Valtteri Bottas davė atsaką komentarui apie ‘karjerų žudiką’

4

Valtteri Bottas nepanoro toliau gvildenti temos ir didinti įtampos, apie Lewiso Hamiltono tėčio išsakytus įspėjimus, jog suomiui nusimato karjeros pabaiga, dėl to, kad jis taps komandos draugu su britu.

Šį sezoną Lewisas Hamiltonas turės naują komandos draugą, kuriuo tapo Valtteri Bottas, „Mercedes” ekipoje pakeitęs 2016 metų pasaulio čempioną Nico Rosbergą.

Reklama

Toks suomio persikėlimas iš „Williams”, gali būti labai sunkus, taip mano Lewiso Hamiltono tėtis.

„Visi, kas stoja šalia Lewiso Hamiltono ir kovoja su juo, turi būti teisingai susiplanavę savo ateitį, nes tai gali tapti karjeros pabaiga. Lewisas yra karjerų žudikas, jis žlugdo lenktynininkus.”

V. Bottas šiuo atvejų galvoja apie viską, tačiau to nebijo. Kalbėdamas su Suomijos žiniasklaida, jis sakė, kad jeigu ir yra kas nors su kuo nenorėtų lenktyniauti, tai yra jis pats.

„Tiesą sakant, aš niekada nenorėčiau būti savo komandos draugu taip pat. Pažiūrėkime kaip viskas bus. Sezonas prasidės jau greitai ir visi pamatysime, kaip mums seksis.”

Reklama

4 Komentarai (-ų)

  1. nu del Heikki tai dar gal gal gal, bet like? kuriuos cia jis suzlugde? Rosberga? kad jis iskovojes titula isejo? ar Alonso, ar Buttona? kurie visai neblogai vaziavo ir dar vaziuos po to zudymo 😀
    as suprantu, kad tevas mato geriau, ale cia man vienam stringa gerklej tokie pareiskimai?

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia