V. Mallya nusivylęs „Force India” rezultatais

5
keisti

[media-credit id=13 align=”aligncenter” width=”700″]Mallya[/media-credit]

„Force India” komandos vadovas Vijay Mallya išreiškė nusivylimą ekipos rezultatais šiame sezone.

Reklama

Komanda per tris sezono lenktynes surinko vos 6 taškus, tad V. Mallya prasitarė, kad tikėjosi geresnio rezultato, tuo labiau, kad lenktynininkai Nico Hulkenbergas ir Sergio Perezas yra ne naujokai.

Tačiau nepaisant nusivylimo, Indijos verslininkas nemato visko tik tamsiomis spalvoms – komanda yra stipri kvalifikacijoje ir šiuo metu užima panašią vietą kaip ir pernykščio sezono pradžioje.

„Kalbant visiškai atvirai, mes tikėjomės daugiau iš sezono starto, tačiau dėl įvairių priežasčių kortos mums nekrito”, – ESPN kanalui teigė indas.

„Verta palyginti dabartinę situaciją su pernykšte, kuomet po trijų lenktynių mes turėjome 7 taškus, vienu daugiau nei šiemet, ir tai buvo mūsų sėkmingiausias sezonas. Dar liko 18 lenktynių ir mes turėsime daug progų viską apversti aukštyn kojomis. Nėra jokių abejonių, kad mes turime itin greitą automobilį. Mes visada kvalifikuojamės pirmame dešimtuke, o Checo (Sergio Perezas – red. past.) Kinijoje startavo septintas. Lenktynių tempas nukrisdavo, tad tai yra vieta, kurioje mums reikia pasistengti. Taip pat mes stipriai dirbame, kad Barselonoje galėtume pristatyti naują patobulinimų paketą: tai bus aerodinamiai ir pakabos patobulinimai – tai pridės mums galingumo”, – žadėjo V. Mallya.

Reklama

5 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia