V. Bottas: susitvarkysiu su spaudimu

6

Valtteri Bottas tiki, kad gali susitvarkyti su spaudimu „Mercedes” komandoje, po to kai suomis tapo šios komandos pilotu, pakeitęs Nico Rosbergą.

Suomis sako, kad lenktyniauti ir išlaikyti aukštą tempą su tris kartus pasaulio čempionu Lewisu Hamiltonu gali būti nelengva, tačiau jis nusiteikęs pozityviam darbui.

Reklama

Valtteri Bottas taip pat mano, kad spaudimas iš spaudos ir fanų, kuris yra jaučiamas jau dabar, sukels šiek tiek streso, tačiau yra įsitikinęs, kad sugebės su viskuo susitvarkyti.

„Bus labai nesunku sulaukti didelio spaudimo ir patikrti šiek tiek streso, bet aš jau esu pastebėjęs, kad Formulėje 1 padidėjęs spaudimas, padaro nemažai žalos. Mano tikslai visada yra aukščiausi, dabar ta kartelė pakilo dar aukščiau, todėl esu įsitikinęs, kad spaudimas bus dar didesnis ir labai tikėtina, kad tą spaudimą sukelsiu pats, o ne aplinka.”

„Aš noriu laimėti lenktynes ir čempionatus, todėl mano tikslas nesikeičia. Jaučiu didelį palaikymą iš komandos ir manau, kad tai padės visose susidariusiose situacijose.”

 

Reklama

6 Komentarai (-ų)

    • nu hamis tikrai bus n1, nebent rbr tikrai kažką gero pribūrė bolidui, tada yra galimybė, kad pamatysim vaikis vs hamis. bottui duodu P3, geriau jam tikrai nebus

    • Bet is Nico irgi niekas labai nesitikejo cempiono titulo pries sezona, bet poto viskas staigiai pasikeite. Williamse Bottas buvo aikivaizdus lyderis, o dabar jeigu bolidas bus geras, tai labai nenuvertinciau, labai viskas pasimatys, kaip jis atrodo salia Lewiso po poros lenktyniu

    • nu galima ginčytis daug kame, bet hamis>rosbergas.
      kažkur tai forumuos buvo apkalbėta, atmetus visas lenktynes, kai rosbergas ar hamis turėjo problemų su bolidu, t.y. gedimų, po kurių nebebuvo galima dalyvaut etape, tai hamis vis vien turėjo nemažą taškų persvarą prieš nico.
      tiesiog, rosbergui sekės labiau.
      aišku, bottas irgi nėra žalias, patirties turi daug, bet jam dar reikės priprast prie merso, tikrai nerodys savo potencialo pirmuos 3-4 etapuos

  1. Jo, su spaudimu turės kažkaip tvarkytis, nes jei vožtuvai spaudimo neatlaikys ir pramuš, tai su rudu tašku kombinezono užpakalyje nekaip atrodys… 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia