V. Bottas ir N. Hulkenbergas startuos iš rikiuotės galo

0
valtteri bottas

Valtteri Bottas ir Nico Hulkenbrgas Belgijos GP lenktynėse startuos iš rikiuotės galo, nes abu lenktynininkai gavo baudas už variklių keitimą.

„Mercedes“ nusprendė pakeisti visus šešis variklio elementus suomio bolide, o „Renault“ tą patį padarė Nico Hulkenbergo technikai.

Reklama

Abu lenktynininkai startuos iš rikiuotės galo, tačiau V. Bottas sakė, kad Spa trasa yra dėkinga tuo, kad čia yra viena geriausių vietų lenktynes pradėti iš rikiuotės pabaigos.

„Jeigu man bus keičiamas variklis – aš gausiu baudas bet kokiu atveju. Tačiau Spa yra viena iš geriausių vietų gauti baudas, nes čia tu gali lenkti“ – sakė V. Bottas.

Tačiau N. Hulkenbergas sakė priešingai, kad Belgijos GP jam bus sunkesnis, nes startuos iš galo.

„Manau, kad tada bus labai sunku prasibrauti į TOP 6 arba TOP 7 startuojant iš galo. Čia ir Monzoje mums bus sunku, todėl laukia du iššūkių kupini savaitgaliai“, – sakė „Renault“ lenktynininkas.

„Jeigu startuoji iš galo, viskas pasidaro kur kas sudėtingiau. Nenoriu pasirodyti negatyvus, todėl geriau pažiūrėkime, kas nutiks lenktynėse. Visada stengiamės pasirodyti, kaip įmanoma geriau.“

„Kai startuoji ne savo pozicijoje, tada bandai atsigriebti kiek įmanoma ir nuvažiuoti kuo geresnes lenktynes. Stengiesi kopti rikiuotėje aukštyn ir padaryti viską, ką gali.“

„Tokia startinė vieta viską tik pasunkins, tačiau pagal mano nusiteikimą ir požiūrį – niekas daug nesiskiria.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia