V. Bottas greičiausias antrąją bandymų Bahreine dieną

2

Šiandien baigėsi dvi dienas trukę Formulės 1 bandymai Bahreine. Antrąją dieną greičiausias ir daugiausiai ratų į įveikęs buvo Valtteri Bottas.

Suomis iš viso įveikė net 143 ratus – tai sudarė dvi su puse įprastų lenktynių Sakhiro trasoje distancijos. Greičiausias V. Botto laikas buvo 1:31.280 min. Būti greičiausiam jam nesutrukdė ir sustojimas trasoje dėl techninio gedimo.

Reklama

Antras bandymuose liko Sebastianas Vettelis. Vakar vokietis iki pat 21 val. dalyvavo „Pirelli” padangų programoje, o šiandien visą dėmesį skyrė įprastiniams „Ferrari” važiavimams. Šio sezono lyderis nuo suomio atsiliko beveik trečdaliu sekundės.

Šiandien pirmą kartą su 2017 m. Formulės 1 technika susipažino Pierre Gasly su „Red Bull” ir Sergėjus Sirotikinas su „Renault”. Buvęs „McLaren” bandytojas Gary Paffettas po 4 metų pertraukos grįžo prie Formulės 1 bolido vairo ir bandė „Williams” techniką.

Šį kartą žymiai produktyvesnę dieną turėjo „McLaren” – Stoffelis Vandoorne įveikė net 81 ratą. Tai puikus rezultatas lyginant su pirmos dienos 17 ratų.

Formulės 1 peletonas grįžta į Europą, kur kitą savaitgalį prasidės Sočio lenktynės Rusijoje.

Reklama

2 Komentarai (-ų)

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia