V. Bottas: galiu nugalėti Vettelį ir Hamiltoną kovoje dėl titulo

0
valtteri bottas

Valtteri Bottas sako, kad nėra jokių priežasčių, kodėl šiame sezone jis negalėtų nugalėti Sebastiano Vettelio ir Lewiso Hamiltono kovoje dėl titulo.

Sebastianas Vettelis ir Lewisas Hamiltonas yra stipriausi šio sezono lenktyninkai, kovojantys dėl titulo. Abu turi po keturias pergales, bendrai sudėjus yra iškovoję septynis čempionų titulus ir abu yra lyderiai kovoje dėl šių metų titulo.

Reklama

Tuo tarpu Valtteri Bottas pastaruoju metu demonestruoja puikią formą – penki iš eilės podiumai ir tik 33 taškų atsilikimas nuo čempionato lyderio Sebastiano Vettelio ir 19 taškų atsilikimas nuo Lewiso Hamiltono.

Suomis tikisi, kad jam ir toliau viskas seksis taip pat gerai, kadangi jis pats jaučia, kad nuolat tobulėja su kiekvienomis lenktynėmis.

„Taip, aš galiu tapti pasaulio čempionu. Dar yra likę devynios lenktynės ir aš tikiu, kad galiu nugalėti Lewisą ir Sebastianą. Šiemet man tai jau yra pavykę padaryti su jais abiem.”

„Aš vairuoju vis geriau ir geriau. Man nėra jokių ribų. Aš niekada nepasakyčiau, kad vienas iš mano oponentų yra už mane geresnis. Aš tikiu savimi.”

Nenori būti Lewiso Hamiltono šešėlyje

Valtteri Bottas atmetė kalbas, kad „Mercedes” gali pasirinkti Lewisą Hamiltoną, kad jam užtikrintų pasaulio čempiono titulą, bei sakė, kad komanda juos laiko lygiaverčiais.

„Komanda aiškiai yra pasakiusi, kad mus abu traktuos vienodai lygiai. Mes gauname vienodą įrangą, čia nėra pirmo ir antro piloto ir aš tuo tikiu. Aš kovoju dėl čempiono titulo, o tai daug reiškia mano karjerai. Nenoriu būti Lewiso šėšėlyje.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia