Užsienio portalai skelbia: Massa grįžta į „Williams”

9
@flickr.com/photos/78475089@N02/

Vakar vėlai vakare užsienio portaluose pasirodė pranešimai, kad Felipe Massa grįžta į sportą. Jis pasirašė naują sutartį ir toliau atstovaus „Williams”.

Reklama

Brazilas šiemet pranešė, kad baigia karjerą. Vietoje jo „Williams” ekipa pasirašė kontraktą su būsima F1 pasaulio žvaigžde Lancu Strollu, kuris turėjo atstovauti šią ekipą kartu su suomiu Valtteri Bottu.

Visus planus „Williams” ekipai sujaukė šiemet čempionu tapęs Nico Rosbergas, kuris laimėjęs pirmąjį savo čempiono titulą ir nusprendė niekam nelauktai baigti karjerą.

Netrukus po šios naujienos paskelbimo visi pradėjo svarstyti, kas Nico pakeis „Mercedes” ekipoje, keletą savaičių visi rimtai kalbėjo apie tai, kad ten turėtų atsidurti „Williams” atstovas Valtteri. Apie jo galimą perėjimą net prakalbo viena komandos vadovių Claire Williams.

Gandai pasiekė kitą lygį ir visi besidomintys Formule 1 pradėjo galimą pamainą Bottui ir visi įvardino Massa, kaip geriausią kandidatą „Williams” ekipai.

Jei šiuos gandus apie Massos kontraktą bei sugrįžimą į sportą pasitvirtins, tada iškart paaiškės ir tai, kad Valtteri keliasi į „Mercedes”, nors ekipa čempionė sakė naują savo narį paskelbs tik po švenčių.

Brazilijos spauda, kuri pirmoji paskelbė apie šią naujieną, sako, kad Massa užtruko keletą dienų, kol priėmė šį „Williams” pasiūlymą. Taip pat jie skelbia, kad „Mercedes” nesėkmingai bandė persivilioti Fernando Alonso iš „McLaren”, taip pat ir Nico Hulkenbergą iš „Renault”.

Reklama

9 Komentarai (-ų)

  1. „Vietoje jo „Williams“ ekipa pasirašė kontraktą su būsima F1 pasaulio žvaigžde Lancu Strollu”
    Labai jau drąsus teiginys 🙂 Gal po kokių penkių metų ir bus aišku, ar bus iš jo žvaigždė, bet dabar tai eilinis nepatyręs debiutantas, iš kurio tikrai neaišku, ar kas doro išeis 🙂

  2. vienaip ar kitaip, cia ne „HRT” lygio komanda, tad jie nepasisodino pirmo pamojavusio didesne kruva pinigu. gal jis nebus naujasis verstappenas, bet kad nebus visai prastas man kazkaip nesinori galvot. williams labai stipriai pro sona su pilotais retokai prasauna 🙂 o zvaigzdes buna ir sviecia ir uzgesta, pamatysim 😀

  3. Nevykę pilotai nelaimi čempionato be didesnio vargo. 🙂 Tarkim Rosenqvistas, kuris praeitais metais laimėjo F3, tiesiog neturi tokio finansinio užnugario kaip Strollas ir praeitais metais nebuvo daug laisvų vietų F1 (kalbu apie stipresnes komandas).

  4. finansinis uznugaris labai svarbu, faktas. bet kaip ir sakau, cia ne kokia sauber, kuri atvirai paskelbe, kad jie rinksis kuo daugiau pinigu siulanti pilota, tad nemanu, kad Strollas bus apgailetinas, turetu pirmo sezono metu gaut kruopu nuo Massos, bet labai prastai neatrodys, mano nuomone tokia

  5. Siaip, jei ne tevelio pinigeliai, tai Strollo dar tikrai nematytume Williamsuose. Taip kad finansinis veiksnys labai svarbus buvo, nes Williams finansine padetis – sunki, ne daug geresnė nei kitu vidutinioku. Aisku, talento vaikas turi, bet ar is jo kas iseis, spresti dar anksti.

  6. Juokingiausia, kai yra eGzpertų, kurie sako, kad vienas ar kitas pilotas nevertas važiuoti F1, nes atėjo dėl pinigų, bet pamiršta, kad visi stiprieji pilotai irgi neatėjo nieko neturėdami. Kiek domėjausi, tai išimtys būtų nebent Lauda, Huntas, G. Villeneuve’as ir Piquet, kurie visus tuos pinigus surinko savo pačių rankomis.

  7. bush> na bet sutik cia visi isvardinti jau dinozaurai 🙂 siais laikais biskiuka kitaip, tad nereik lygiuotis i ta reikala. beto pries ateinant pilotui as jo niekad nenurasau, nes tegul parodo is kur pas ji kojos dygsta, bet kai del pinigu uzsibuna, kaip pvz koks maldonado, va tada jau kiti reikalai. o dabar i f1 niekas neateina plikas basas, visgi rikiuote ne gumine. o „Williams” tai is vidutiniokiu pinigais gal ir nestipriausia, bet pagal rezultatus tai ji stipriausia ir tikrai nebutu uzteke vien pinigu, jie turi ambiciju ir tikrai pagristu.

    • Aš tiesiog pateikiau faktą, kad yra buvę pilotų, kurie savom rankom pinigus uždirbo ir patys vystė savo karjerą. Be abejo reikia sutikti, kad tokie veikėjai kaip Maldonado, Dinizas ar Mazzacane’as nepuošė, nepuošia ir nepuoš F1, bet visada tokių buvo, yra ir bus.

    • as nei puses zodzio tau nepriekaistauju, tik sakau, kad laikai visi kiti, o labiausiai jie skiriasi tuo, kad seniau i F1 ateit galedavo ir 50+ metau amziaus pilotas, jei tik turejo „kiausius” ir pinigu, o siais laikais patys matom, kad i F1 ateina niolikos metu paugliai, o pas juos kisenej milijonu nebuna, apart remejus arba turtingus tevelius. mano akim ziurint remeja turet yra visai gerai, nes tada tu turi irodyt savo rezultatais, kad nedarysi gedos ir verta i tave kist milijonus, kitas reikalas kai viska daro pavarde, arba kai esi zutbut reikalingas valstybei, kad butumei f1 🙂

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia