Toto Wolffas: Wehrleinas nusipelno vietos F1

0
@motorsport.com

„Mercedes” ekipos vadovas Toto Wolffas mano, kad minėtos komandos jaunimo programai priklausantis Pascalis Wehrleinas yra vertas lenktyniauti Formulėje 1 ir yra nusivylęs, kad jaunajam vokiečiui šiuo metu nėra realios vietos lenktyniauti 2018 m. sezone.

„Pascalis yra sudėtingoje padėtyje, kadangi daugiau nėra realių laisvų vietų, jei „Williams” uždaro duris. Jis nusipelno vietos Formulėje 1, kadangi yra labai geras lenktynininkas”.

Reklama

T. Wolffas netiesiogiai pripažino, kad ne piloto pasirodymas lėmė, jog jam neliko vietos „Sauber” ar neatsirado galimybė pilotuoti „Williams”.

„Trasoje jo pasirodymas buvo itin geras, tačiau dėl daugelio priežasčių, nepriklausomų nuo vairavimo, jam vietos, kaip mes tikėjomės, neatsirado. Nepaisant to, manau, jog Pascalis turi potencialą būti sėkmingu F1 pilotu”.

Neoficialiai kalbama, kad dėl esamos situacijos atsakinga ir pati „Mercedes”, esą atsisakiusi „Williams” ekipai suteikti šios pageidautą nuolaidą varikliams.

Stebina ir tai, kodėl „Mercedes” paskubėjo pratęsti kontraktą su Valtteri Bottu, nors šio tempas ir rezultatai trasoje, švelniai tariant, neatitiko bolido galimybių.

Primename, kad P. Wehrleinas praėjusiame sezone buvo vienintelis „Sauber” pilotas, pelnęs taškus (5), o švedas Marcusas Ericssonas jų pelnyti nesugebėjo.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia