Toto Wolffas tiki, kad Nico Rosbergas gali grįžti į Formulę 1

0

„Mercedes” vadovas Toto Woffas tiki, kad buvęs ekipos pilotas ir 2016 m. pasaulio čempionas Nico Rosbergas vieną dieną gali sugrįžti į Formulę 1.

Vokietis, praėjus vos keletui dienų po paskutinio pernai metų sezono etapo Abu Dabyje, visus pritrenkė netikėta žinia, kad traukiasi iš sporto ir baigia F1 lenktynininko karjerą, kad galėtų daugiau dėmesio skirti šeimai.

Reklama

Nepaisant to, kad Nico iš pažiūros mėgaujasi nauju gyvenimo etapu, galėdamas daug laiko praleisti su žmona ir dukra, T. Wolffas neatmeta galimybės, kad 31-erių metų amžiaus vokietis vieną dieną sugrįš.

„Nebūčiau nustebęs, jei vieną dieną pamatyčiau Nico lenktyniaujantį „Ferrari” ar kitoje ekipoje. Jam tik 31-eri, jis vis dar jaunas. Manau, jis galėtų apsigalvoti”, – teigė austras.

Taip pat T. Wolffas teigė visiškai suprantantis N. Rosbergo apsisprendimą prioritetą teikti šeimai, o ne lenktyniavimui.

„Nico daugiau nebenorėjo gyventi intensyvios konkurencijos su geriausiu pasaulio pilotu sąlygomis. Jis nusprendė atsidėti šeimai ir jūs negalite jo dėl to kaltinti”, – apibendrino „Mercedes” komandos vadovas.

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia