Toto Wolffas: super jausmas parvežti titulą į namus

0
toto wolff mercedes

Toto Wolffas sako, kad neįtikėtinas jausmas matyti, kaip „Mercedes” komanda iškovoja ketvirtą iš eilės čempionų titulą konstruktorių čempionate.

Lewiso Hamiltono devintoji sezono pergalė buvo pakankama tam, kad „Mercedes” iškovotų titulą, kurį medžiojo ir „Ferrari”. Valtteri Bottas taip pat prisidėjo prie komandos rezultatų iškovodamas dvi pergales pirmąjame savo sezone su nauja ekipa.

Reklama

Toto Wolffas sako, kad komanda mėgaujasi tuo ką daro ir laimėti ketvirtą titulą iš eilės yra nuostabus jausmas, ypatingai po to, kai sporte keitėsi taisyklės.

„Kai mes nusistatėme savo tikslus, jie buvo tokie – laimėti abu čempionų titulus ir tapti pirmąja komanda, kuri tai padarė po taisyklių pasikeitimo. Pasiekti tai čia, Ostine, dar likus trejoms lenktynėms iki sezono uždarymo yra tiesiog nuostabu.”

„Mūsų komandoje vyrauja labai gera dinamika, mes mėgaujamės tuo ką darome ir parvežti titulą į namus yra super jausmas.”

„Komanda turi savo moto: visos sunkios dienos yra tos dienos, dėl kurių mūsų konkurentai vėliau gailėsis. Skausmingos patirtys tave tiesiog padaro daug stipresniu.”

„Jeigu išliksi ramus, analizuosi kas nutiko ir bandysi patobulėti, visa tai kraunasi į žinių ir patirties bagažą ir vėliau tai tampa stiprybėmis. Matėme, kad visa tai vyko per šiuos metus, būtent šiais metais mes turėjome tuos sunkius momentus ir jie yra dalis komandos tobulėjimo.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia