Toto Wolffas stebisi, kad M. Verstappenas nebuvo nubaustas

3
toto wolff

Toto Wolffas sukritikavo FIA teisėjus sakydamas, kad visą savaitę teisėjų sprendimai nebuvo patys šlovingiausi.

Kai praėjusį sekmadienį teisėjai nubaudė Maxą Verstappeną už lenkimą, kuris įvyko už trasos ribų, šią savaitę tokio sprendimo trūko ir kai kuriuos tai erzina.

Reklama

Teisėjai išaiškino, kad Maxas Verstappenas nieko blogo nepadarė sutrukdęs Valtteri Bottui Meksikos GP kvalifikacijoje. Toto Wolffas tokiu sprendimu nebuvo sužavėtas.

„Paskutinės septynios dienos teisėjams nebuvo pačios šlovingiausios priimant sprendimus”, – sakė T. Wolffas.

Valtteri Bottas tvirtai įsitikinęs, kad M. Verstappenas sugadino jo greitą ratą.

„Prieš 12 posūkį aš mačiau, kad jis važiuoja lėtai. Išvažiavime iš to posūkio jis pasiliko kairėje pusėje. Be jokios abejonės tai sugadino mano ratą.”

„Turėjau važiuoti labai arti prie jo 12 posūkyje, todėl natūraliai yra prarandamas laikas. Tada viskas žlugo atvažiavus į 13 posūkį, nes lenktyninė linija nebuvo įprasta.”

„Taigi, tai nėra tas pats kas važiuoti švariame ore ar neturint kito bolido priekyje. Blokavau ratus 13 posūkyje ir esu tikras, kad taip nebūtų įvykę, jeigu nebūtų pasimaišęs Maxas.”

„Taigi, tai įvyko ir jokių bausmių nebuvo skirta, todėl tai liko tik istorija.”

Reklama

3 Komentarai (-ų)

  1. visas likęs pasaulis būtų nustebęs, jei Maxas visgi būtų buvęs nubaustas 🙂 Ver gerai pakomentavo situaciją: „Prie ko čia aš, jis per vėlai stabdė, tai pats jis ir kaltas” pritariu Maxui visu 100 % dėl šios situacijos

    • Ar paauglys kada nors yra pripazines savo kalte? Toks Putino stilius ijungtas, kad ji visi puola. Jeigu jau kazka padaro negerai ir pats supranta, tada sako, kad cia lenktynes, turim lenktyniauti bla bla bla… Jeigu kazkieno kito kalte buna, kur jis sudalyvauja, tada sako, kad jis toks anoks ir t.t. pila purva. Zodziu, labai keistas psichologinis spaudimas is sito piemens nuolat girdimas 🙂 Asmeniskai, nemenkinant talento, mane jis pradeda nervinti 😀

    • tiesos yra, bet šį kartą tai jei būtų davę baudą tai tik iš nuoskaudas, kad Mika Salo idijotu pavadino 🙂 tikrai ten nieko blogo Vers nepadarė, Bottas pats ten susimovė

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia