Toto Wolffas: pilotas su ‘gera pavarde’ nėra prioritetas

0
lenktyniauti
@tecnicaformula1.com
@tecnicaformula1.com
@tecnicaformula1.com

Toto Wolffas tvirtina, kad jis nenori trikdyti „Ferrari” ir „McLaren” ir pripažįsta, kad gaudyti pilotus su ‘geromis pavardėmis’ nėra „Mercedes” kelias, kurio jie norėtų imtis.

Šį pirmadienį „Mercedes” pradės naujo lenktynininko medžioklę 2017 metų sezonui, po to kai Nico Rosbergas netikėtai baigė karjerą.

Reklama

Kalbėdamas apie variantus, pakeičiant pasaulio čempioną, Toto Wolffas „Gazzetta dello Sport” sakė: „Mes turime tris kelius, kuriais galėtume judėti.

Pirmasis – pagalvoti apie piloto numeris vienas ir piloto numeris du turėjimą, panašiai kaip buvo „Ferrari” su Michaeliu Schumacheriu ir Felipe Massa. Mes galime pasirinkti pilotą, kuris mums garantuos taškus konstruktorių čempionate.

Antrasis – duoti šansą vienam iš mūsų jaunuolių programos, Oconui arba Wehrleinui. Kitos komandos pabandė tai padarydi su tokiais pilotais kaip Maxas Verstappenas ar Stoffelis Vandoornas.

Trečiasis – grįžti prie pilotų turgaus ir ieškoti „top” lenktynininko.”

Paklaustas būtent apie Sebastianą Vettelį, „Mercedes” vadovas atsakė: „Neturiu kėtinimų trikdyti vidinius „Ferrari” reikalus. O aš net nežinau ar Sebastianas turi didelį norą pas mus ateiti. Ką „Ferrari” ir „McLaren” darytų be Vettelio ir Alonso gruodį? Arba „Williams” be Botto ? Trečias kelias, kurį aš paminėjau man mažiausiai patinka.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia