Po Kanados GP, kur „Mercedes“ visada buvo stiprūs, o šiemet ne, Toto Wolffas sako, kad dabar niekas negali sakyti, jog nugalėtojas aiškus dar prieš lenktynes.

Nuo 2014, kai F1 prasidėjo hibridinių variklių era, „Mercedes“ tiesiog dominavo trasose, T. Wolffas mano, kad tai jau praeitis.

Po 7 etapų 3 pergales iškovojo „Ferrari“, o po dvi „Mercedes“ ir „Red Bull“ komandos. O Kanadoje, kurioje Lewisas Hamiltonas yra iškovojęs 6 pergales šį kartą finišavo vos 5 pozicijoje.

Reklama

„Mes atvykome į Monrealį tikėdamiesi, kad mes būsime labai stiprūs, o išvykome supratę, kad nieko panašaus nebebuvo“, – sako Wolffas.

„Taigi neliko jokio aiškumo, nes negalime remtis net tuo, kad ankstesniais sezonais mums toje trasoje puikiai sekėsi.“

„Aš ir toliau manau, kad tiek Monake, tiek Singapūre yra ne mūsų stiliaus trasos, tačiau reikia pradėti galvoti, kad bet kurioje trasoje gali būti greičiausi kiti nei paprastai.“

„Kažkodėl, bet būtent šiemet skirtumai beveik išnyko.“

„Čempionais šiemet taps tie, kurie darys mažiausiai klaidų, jų atnaujinimai veiks geriausiai ir kiekvieną savaitgalį sugebės išspausti viską, kas tik įmanoma. Dėl pergalės dabar kovoja 6 bolidai. Daugiau negalime už nieką garantuoti.“

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia