Toto Wolffas: mūsų pilotai – didžiausia komandos stiprybė

0
toto wolff mercedes

Toto Wolffas mano, kad viena pagrindinių „Mercedes” komandos stipribių yra jos pilotai, kadangi Lewisas Hamiltonas ir Valtteri Bottas laimi lenktynes.

Mercedes” komandos vadovas sako, kad šį sezoną Lewisas Hamiltonas vairuoja nuostabiai. Britas yra iškovojęs penkias pergales, o Toto Wolffas mano, kad Lewisas Hamiltonas pamažu tampa Formulės 1 elito dalimi.

Reklama

„Mūsų pilotai yra viena didžiausių mūsų stiprybių. Šiais metais Lewisas pademonstravo keletą puikių pasirodymų Kinijoje, Kanadoje ir ypatingai Silverstoune”, – sakė Toto Wolffas.

„Pergalė namuose prieš savo gerbėjus emociškai pakrovė ir tikiuosi, kad tą energiją jis išlaikys su savimi. Kaip jau matėme, kiekvieną savaitgalį jis susilygina arba pagerina šio sporto istorinius rekordus. Tai darydamas jis kuria legendą, kaip vienas iš geriausių šio sporto lenktynininkų.”

„Budapeštas visada jam buvo sėkminga trasa ir jis tą žino geriau nei bet kas kitas, tačiau praeitis nebūtinai garantuoja gerą ateitį. Viskas priklausys nuo teisingo pasiruošimo, sunkaus darbo ir rezultato svarbiausiu metu.”

Valtteri Bottas demonstruoja labai gerą formą per keletą paskutinių lenktynių. Suomis Austrijoje iškovojo antrąją pergalę savo karjeroje, kuri yra antroji ir šiais metais, bei pasiektas finišas podiume keturiose iš eilės lenktynėse. Toto Wolffas labai nori pamatyti, kaip Valtteri Bottas tobulės antroje sezono dalyje.

„Kitame bolide, Valtteri pademonstravo suomišką ryžtą ir kovingumo dvasią. Jis vadovaujasi nuožmia darbo etika, tvirtu požiūriu ir puikiu natūraliu talentu.”

„Jis save įmetė į įššūkį, kai raikėjo pakeisti komandą, o dabar mes matome atsiskleidžiantį jo potencialą. Nujaučiu, kad jis nuolat tobulėja po kiekvieno savaitgalio ir jau dabar yra labiau visapusiškas lenktynininkas, nei buvo sezono pradžioje. Man malonu įsivaizduoti, kaip jis toliau tobulės likusio sezono metu.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia