Toto Wolffas džiaugiasi „Mercedes” organizuotumu

0
Toto Wolff

„Mercedes” praeitą sezoną pradėjo, kai iš jų pasitraukė Paddy Lowe, nepaisant to jie iškovojo 4 titulą iš eilės.

Paddy buvo „Mercedes” technikos skyriaus vadovas ir kai pasitraukia toks svarbus žmogus iš komandos, dažnai rezultatai suprastėja. Vokiečių komandoje Lowe pareigas perėmė Jamesas Allisonas ir jie be jokių didesnių problemų pasiekė savo užsibrėžtus tikslus.

Toto Wolffas sako, kad jų organizacija yra pavyzdinė, nes jie viską taip gerai susidėlioję, kad praradus vieną specialistą, jo vietą nesunkiai gali užimti kitas.

Reklama

„Formulės 1 komandos nėra pastovios struktūros, greičiau jos visos yra dinamiškos, nes čia visada kažkas keičiasi: taisyklės, aplinka, iškylantys nauji iššūkiai.”

„Kad ir kaip norėtųsi vistiek niekaip nepavyks visko išlaikyti taip pat, vos tik pradėsi skinti pergales. Nuolatos reikia dairytis ir stebėti, kas iš dirbančiųjų gali tapti lyderiu ateityje.”

„Todėl pas mus ir galite pamatyti, kaip mes ruošiame jaunus inžinierius, mechanikus ir vadybininkus.”

„Visa mūsų organizacija nėra paremta vienu žmogumi ir jo sugebėjimais, ne Paddy, ne Jamesas, ne Andy ir tikrai ne aš esame kažkuo išskirtiniai.”

„Pas mus yra visa eilė stiprių asmenybių, kurie atlieka milžiniškus pasiekimus, visi komandos nariai turi sulaukti pripažinimo dėl visų nuostabiai atliktų darbų, ne tik kažkas vienas.”

„Tik dėl to, kai iš mūsų gretų nusprendžia pasitraukti kokios nors srities vadovas, ar šiaip svarbias pareigas užimantis asmuo mūsų komanda nepajunta jokio poveikio. Visas komandos pagrindas paremtas branduoliu, o ne vienu žmogumi.”

Reklama

Palikite atsakymą

Rašykite savo komentarą
Įveskite savo vardą čia